Τρεις εναντίον Ζακύνθου!

Έφεση εναντίον Ζακύνθου και από Τύρναβο, Αιγινιακό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (11/06) είχε γίνει γνωστό ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας κατέθεσε έφεση, ζητώντας την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης δύο βαθμών που είχε επιβληθεί στη Ζάκυνθο από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο. Η θεσσαλική ΠΑΕ, πάντως, αποκάλυψε ότι μαζί της κινήθηκαν νομικά, τόσο ο Τύρναβος, όσο και ο Αιγινιακός που έχουν έννομο συμφέρον.

Παράλληλα, η νομική εκπροσώπηση της Αναγέννησης σημείωσε ότι ο αγώνας με τη Ζάκυνθο κακώς ορίστηκε και βάσει κανονισμού έπρεπε να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών, ενώ θα ζητήσει την αφαίρεση επιπλέον τριών για το ματς με τον Πιερικό! Η έφεση των τριών ομάδων θα συζητήσει την Τετάρτη (17/06).

Last modified onΠέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 13:46

2 comments

  • ste zante
    ste zante Παρασκευή, 12 Ιούνιος 2015 13:08 Comment Link

    η υποθεση ειναι τελειωμενη η ομαδα εμεινε μεσα στο γηπεδο και ο προεδρος πληρωσε μεσα στο χρονικο περιθοριο την υποθεση του νικολεττου...αν γινει κατι αλλο θα ειναι τερατουργημα και θα γινει χαμος.να το θυμαστε αυτο και επισης δεν ξεχναμε τις ομαδες αυτες που εκαναν εφεση προσπαθωντας με απιστευτο θρασος να μας αφαιρεθουν βαθμοι.οι κυριοι αυτοι οταν παιξαμε στην καρδιτσα δεν μιλησαν με το ψευτοπεναλντι και την ψευτοκοκκινη ουτε οι αλλοι του τυρναβου μιλησαν οταν στην εδρα τους μας σφυριζε καποιος φωτιαδης 200-0 και εκανε τα παντα για να μην νικησει η ζακυνθος με μουφαπεναλντι και μουφα κοκκινη παλι.εκει ηταν ολα καλα...κακομοιρηδες......ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!

  • KOKLAS DIONYSIOS
    KOKLAS DIONYSIOS Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2015 19:37 Comment Link

    PARAKALW NA TO DIMOSIEFSETE EINAI MUNYMA APO TOUS ORGANWMENOUS TOU APS ZAKYNTHOS.MALLON EXEI KATSEI BARIA SE KAPIOUS DLD KARDITSA TYRNABOS AIGINIAKOS.TO GEGONOS PWS ENA NISAKI KATAFERE NA SWTHEI MESA STO GIPEDO ENW AYTOI TRWGONTE METAXY TOUS GIA TO PIOS THA PAREI 1 THESI.I ZAKYNTHOS SWTHIKE MESA STO GIPEDO KAI OXI ME PLAGIOUS TROPOUS KAI XAZOUS OPWS PROSPATHOUN AYTOI.KAI XERETE KIRIOI GIATI;;;GIATI EKTOS APO TOUS 40.000 KATOIKOUS EXEI PANTA KONTA TIS TON AGIO MAS.EUXOMASTE KALI POREIA NA EXOUN STIN 3 ETHNIKI KAI KALI EPANODO STIN B ETHNIKI.APENANTI ZANTE FANS

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep