Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε την αναστολή η ΕΠΑΕ

Η διοργανώτρια αρχή της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής ανακοίνωσε την αναστολή των αγώνων τόσο της Τετάρτης όσο και της Κυριακής.

Αναλυτικά: «Μετά την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ περί συμμετοχής των μελών- ποδοσφαιριστών του σε αποχή από τους αγώνες πρωταθλήματος Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας από 1-2-2012, είμαστε υποχρεωμένοι ως διοργανώτρια αρχή να αναστείλουμε την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων των κατηγοριών αυτών από την Τετάρτη 1-2-2012. Συνεπώς δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες των πρωταθλημάτων αυτών την 1-2-2012 και 5-2-2012. Η απόφαση αυτή, παρά τις περί του αντιθέτου προσπάθειες των ομάδων ελήφθη λόγω της συμμετοχής των ποδοσφαιριστών στην αποχή που προκήρυξε ο ΠΣΑΠ και την συνεπεία αυτής αδυναμίας τους να συμμετάσχουν στους ανωτέρω αγώνες πρωταθλήματος».

 

 

Μάλιστα την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012, και ώρα 13.00 το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League και της Football League 2 θα συνεδριάσει με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

 

1. Διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων FOOTBALL LEAGUE & FOOTBALL LEAGUE 2 μετά την απόφαση του ΠΣΑΠ περί αποχής των μελών του- ποδοσφαιριστών.
2. Ενημέρωση σχετικά με ΟΠΑΠ.
3. Διάφορα Θέματα.

Last modified onΤρίτη, 31 Ιανουάριος 2012 01:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep