Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σιγή ασυρμάτου» στη Football League

Άγνοια δηλώνουν για το θέμα του Ηρακλή στη διοργανώτρια αρχή.

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει το θέμα που έχει προκύψει με το έγγραφο της FIFA σχετικά με την αφαίρεση βαθμών για οφειλές στον Ντάνι Λόπεθ. Η διοργανώτρια αρχή στο ΔΣ της προηγούμενης εβδομάδας αποφάσισε να δώσει διορία στον Γηραιό έως την Παρασκευή (06/02), προκειμένου να έρθει - μέσω της ΕΠΟ - η ανάκληση ποινής της παγκόσμιας ομοσπονδίας, όμως η γραφειοκρατία που παρατηρείται σε ανάλογες υποθέσεις, δεν επέτρεψε να συμβεί αυτό.

Τα μέλη της διοργανώτριας τόνιζαν ότι αν ως την Παρασκευή (06/02) δεν έφτασε η ανάκληση ποινής της απόφασης, τότε θα αφαιρούνταν τρεις βαθμοί και θα επιστρέφονταν μόλις έστελνε η FIFA την εντολή ανάκλησης. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, όμως όπως είναι αντιληπτό, οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν νέα αναβολή. Είναι χαρακτηριστικό ότι το flnews.gr σε επικοινωνία που είχε με το αγωνιστικό τμήμα της Football League, εισέπραξε... άγνοια για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Έτσι, θεωρείται δεδομένο ότι ο Ηρακλής πέτυχε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής έως την προσεχή εβδομάδα, οπότε το νομικό του επιτελείο περιμένει πως το ζήτημα θα κλείσει.

Last modified onΠαρασκευή, 06 Φεβρουάριος 2015 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep