Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είναι μεγάλα τα συμφέροντα»

Έξαλλος ο Στέλιος Γούναρης με την άρνηση της ΑΕΛ να γίνει ο αγώνας στη Ζάκυνθο την Τρίτη (13/01).

Οι ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου και της ΑΕΛ βγήκαν στη φυσούνα του Δημοτικού Σταδίου του νησιού, αλλά ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή Κοσικίδη (Αθηνών) να κλείνει το φύλλο αγώνα. Έτσι, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες εντός 15 ημερών, παρότι ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Στέλιος Γούναρης προσπαθούσε να πείσει τους «βυσσινί» να αναμετρηθούν την Τρίτη (13/01). Μάλιστα, κλήθηκε να πληρώσει τα διαιτητικά έξοδα για να μη μηδενιστούν οι «κυανοκίτρινοι», κάτι που θα κάνει μία ακόμα φορά όταν οριστεί η αναμέτρηση.

«Εμείς θέλαμε να γίνει το παιχνίδι την Τρίτη», είπε ο Γούναρης και συνέχισε: «Δυστυχώς δεν συναίνεσε η ΑΕΛ και το παιχνίδι θα γίνει εντός 15 ημερών. Δεν καταλαβαίνω τους λόγους που δεν δέχτηκε. Και η ίδια θα κουραστεί, γιατί θα λείπει τρεις ημέρες και άλλες τρεις για να έρθει και να ξαναφύγει. Και εμείς θα έχουμε αγωνιστική μεσοβδόμαδα, κάτι που θα επιβαρύνει την ομάδα πολύ.

Ο ΚΑΠ έλεγε ότι όταν το ματς δεν γίνεται υπαιτιότητα των δύο ομάδων, τότε διεξάγεται εντός 15 ημερών. Με συναίνεση και των δύο, όμως θα μπορούσε να γίνει την επόμενη. Ο παρατηρητής, ο 4ος, όλοι είναι στην Κυλλήνη και περιμένουν. Το απαγορευτικό θα αρθεί σε 3,4 ώρες. Θα μπορούσαν να έρθουν και να μην πληρώνουμε νέα έξοδα. Πληρώσαμε τη διαιτησία και θα πρέπει να το κάνουμε ξανά. Δεχτήκαμε τους όρους του βορείου ομίλου με τα μεγάλα ταξίδια και με την προοπτική ότι δεν θα δίναμε αγώνες μεσοβδόμαδα. Η ΑΕΛ έχει πρόβλημα και όχι εμείς. Δεν κατάλαβα γιατί δεν το δέχτηκε.

Αν δεν πληρώναμε τα έξοδα διαιτησίας η ομάδα θα μηδενιζόταν. Οι συνθήκες είναι οξύμωρες. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οικονομικά, αλλά πρέπει η μία ομάδα με την άλλη να καταλαβαίνει το αυτονόητο και να βοηθά στον βαθμό που μπορεί. Γιατί η ίδια θα πάει και θα έρθει, ενώ εμείς θα τρέχουμε από εκτός έδρας παιχνίδι να δώσουμε δύο μέρες μετά αγώνα εδώ. Θα μπορούσαμε να τα βρούμε. Τα συμφέροντα, όμως είναι μεγάλα στην κατηγορία και κάθε κουβέντα που λέμε πρέπει να την προσέχουμε».

Last modified onΔευτέρα, 12 Ιανουάριος 2015 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep