Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν μπορεί να χαθεί άλλος χρόνος»

Στην ανάγκη επανέναρξης του πρωταθλήματος στάθηκε ο Σπύρος Καλογιάννης.

Μετά το τέλος του ΔΣ της Football League, στο οποίο έδωσε το «παρών» το flnews.gr ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Σπύρος Καλογιάννης αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης επανέναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και στο αίτημα να γίνεται κλήρωση για τους διαιτητές και όχι ορισμοί. Σημειώνεται ότι με ψήφους 25-1 (μειοψήφισε η Παναχαϊκή) ο Καλογιάννης πήρε ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο Καλογιάννης καταδίκασε κάθε μορφή βίας, ευχήθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος να είναι το τελευταίο θύμα των τυφλών επιθέσεων και ανέφερε:

«Πρέπει να γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο. Μας πιέζουν οι συμβάσεις με τον ΟΠΑΠ και τον ΟΤΕ. Έχουμε μείνει πολύ πίσω, επειδή χάθηκαν αγωνιστικές στην αρχή. Είμαστε στα τέλη Νοεμβρίου και έχουμε παίξει μόνο πέντε ματς. Αν πάμε πιο πίσω, το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει ποτέ. Δεν γίνεται να χάσουμε άλλο χρόνο, γιατί έχουμε τα play off και τα play out. Δεν γίνεται να παίζουμε μέχρι τον Αύγουστο για να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Σε ό,τι αφορά στην ενημέρωση προς την ΕΠΟ, είπε:

«Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τον κύριο Σαρρή για να πάρουμε μία απάντηση την Τετάρτη. Του εκθέσαμε τις αποφάσεις μας. Αν υπάρξει αρνητική απάντηση από την ΕΠΟ, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι...».

Ο Καλογιάννης επιβεβαίωσε ότι το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να γίνεται κλήρωση και όχι ορισμός διαιτητών, ενώ για την κόντρα με τον Αλέξη Κούγια είπε:

«Συμβαίνουν αυτά. Υπήρξε μια αμφισβήτηση από την πλευρά της Παναχαϊκής με την επιστολή που γνωρίζετε. Ωστόσο, τα μέλη της Ένωσης εξέφρασαν ομόφωνα της στήριξή τους».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα στην άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο και για το λόγο αυτό ζητά από την Ε.Π.Ο. να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για τον ορισμό των διαιτητών της έκτης αγωνιστικής ημέρας.

Τα μέλη της Ένωσης, οι Πρόεδροι των ΠΑΕ δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και είναι αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας.

Πέρα των ανωτέρω, ομόφωνα το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε όπως ζητήσει από την Ε.Π.Ο. να προβαίνει πλέον σε κλήρωση και όχι σε ορισμό των διαιτητών για τους αγώνες της FOOTBALL LEAGUE». 

Last modified onΤρίτη, 18 Νοέμβριος 2014 22:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep