Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Στοίχημα και... από αλλού!

Καλύτερη χορηγική προσφορά από στοιχηματική εταιρεία έχει δεχτεί η Football League. Ένταση στο ΔΣ για την ανισορροπία στα έσοδα.

Τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε ενέκριναν το μεσημέρι της Τρίτης (01/07) τα μέλη της διοργανώτριας αρχής της Football League στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση. Ωστόσο, την κουβέντα μονοπώλησε η... ανισορροπία που διαφαίνεται σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν και τη χορηγία από τον ΟΠΑΠ.

Μοναδική σύμβαση που έχει αυτή τη στιγμή η Football League είναι του ΟΤΕ ΤV, καθώς αυτή με τον ΟΠΑΠ έχει λήξει. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του flnews.gr που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία, υπήρξε ενημέρωση πως έχει γίνει πρόταση στη διοργανώτρια από ιδιωτική εταιρεία στοιχημάτων, η οποία έχει καλύτερους οικονομικούς όρους σε σχέση με την περσινή σύμβαση με τον ΟΠΑΠ. Την προσεχή εβδομάδα το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς, καθώς έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των 20 ομάδων που έμειναν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Ενστάσεις, πάντως, υπήρξαν και για τον τρόπο που κινούνται η ΑΕΚ και ο Άρης σε ό,τι αφορά στα τηλεοπτικά έσοδα και τις ξεχωριστές χορηγικές συμφωνίες που προσπαθούν να κλείσουν εκμεταλλευόμενοι την εμπορική τους αξία. Αυτό θεωρούν ότι δημιουργεί μεγαλύτερη ανισορροπία στο πρωτάθλημα σε ό,τι αφορά στο θέμα των εσόδων τη στιγμή που θα μπορούσαν, τόσο ο OTE TV, όσο και ο ΟΠΑΠ να κάνουν τις χορηγίες σε κεντρικό επίπεδο και να μοιραστούν τα χρήματα σε όλες τις ΠΑΕ.

Το μερίδιο για κάθε ομάδα φτάνει τις 200 χιλιάδες ευρώ από τα τηλεοπτικά και δεν γίνεται μία ομάδα μόνη της να διεκδικεί τα δεκαπλάσια. Την προσεχή εβδομάδα, πάντως, στη νέα συνάντηση που έχει προγραμματιστεί θα γίνει κουβέντα για τη δημιουργία εμπορικού τμήματος στη διοργανώτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την απολογιστική δήλωση Καλογιάννη.

Last modified onΤρίτη, 01 Ιούλιος 2014 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep