Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αλλαγές στο Κύπελλο Ελλάδος

Η ΕΠΟ σχεδιάζει ομίλους για τη νέα σεζόν του θεσμού, με τις ομάδες της Football League να δίνουν όλες τις αναμετρήσεις στην έδρα τους.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία σκέφτεται να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος της ερχόμενης περιόδου και να φέρει πάλι τους ομίλους στο προσκήνιο. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να γίνουν οι αγώνες της δεύτερης φάσης σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με δύο της Super League και δύο της Football League σε κάθε ένα από αυτούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ

Νόκ άουτ αγώνες ανάμεσα στις 28 ομάδες της Football League ώστε να προκύψουν οι 14 ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση του θεσμού.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ

Οι ομάδες που θα προκριθούν θα μπουν σε οκτώ ομίλους, όπου επικεφαλής θα είναι οι ομάδες που ήταν στις πρώτες οκτώ θέσεις της βαθμολογίας της Super League της προηγούμενης σεζον. Οι αναμετρήσεις θα είναι μονές και θα γίνονται στην έδρα της ασθενέστερης ομάδας.

ΟΜΙΛΟΙ

Α' ΓΚΡΟΥΠ

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Λεβαδειακός

Β' ΓΚΡΟΥΠ

Παναιτωλικός, Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλονή, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Βέροια, Skoda Ξάνθη

Γ' ΓΚΡΟΥΠ

Κέρκυρα, Νίκη Βόλου, Απόλλων, Άρης και τέσσερις ακόμη ομάδες από τις 14 που θα προκριθούν από την πρώτη φάση του θεσμού που θα διεξαχθεί με ομάδες της Football League.

Δ' ΓΚΡΟΥΠ

Οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες που θα προκριθούν από την πώτη φάση που θα γίνει ανάμεσα στις 28 ομάδες της Football League.

ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ
Προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και γίνεται κλήρωση για να αναδειχθούν τα ζευγάρια που θα συνεχίσουν κανονικά πλέον με διπλούς νοκ άουτ αγώνες μέχρι τον τελικό που θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο ανεξάρτητα από τους αντιπάλους που θα προκύψουν.

Last modified onΠέμπτη, 19 Ιούνιος 2014 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep