Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η αναμενόμενη... αθώωση

Απαλλάχθηκαν για το «ύποπτο» οι Πιερικός - Δόξα Δράμας.

Όπως συνέβη με όλες τις προηγούμενες υποθέσεις που αφορούσαν σε φάκελο της UEFA για ύποπτα ματς, έτσι και τώρα οι Πιερικός - Δόξα Δράμας απαλλάχθηκαν από τον αθλητικό δικαστή. Η διοργανώτρια αρχή, ως όφειλε, είχε στείλει τον φάκελο στα πειθαρχικά της όργανα και το flnews.gr σας είχε ενημερώσει σχετικά με τις αντιδράσεις Πιερικού, Δόξας και την απολογία τους για τον μεταξύ τους αγώνα στις 17 Μαρτίου που είχε βρει νικητές (2-1) τους Κατερινιώτες. 

Την Τρίτη (15/04), λοιπόν, αμφότεροι απαλλάχθηκαν, με το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο να αναφέρει:

«ΠΡΟΣ: ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Συνεκδικάζει τις με αρ. πρωτ. 122,123/8-4-2014 και με αρ. πρωτ. 124/2014 κλήσεις.

Απορρίπτει αυτές και

Απαλλάσσει τις δύο πρώτες εγκαλούμενες ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ από τις σε βάρος τους ασκηθείσες πειθαρχικές κατηγορίες, ως αβάσιμες (έγγραφο της UEFA για τον αγώνα της 17-3-2014 )».

Εκτός αυτών ανακοινώθηκαν οι ποινές σε Αστέρα Μαγούλας, Καλλιθέα:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων(300) ευρώ. Επέβαλε στον Π. ΜΟΙΡΑ(εκπρόσωπος) τις πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των διακοσίων (200) ευρώ και β) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες . Επέβαλε στον Π. ΠΙΤΕΛΗ(φυσιοθεραπευτής) τις πειθαρχικές ποινές α) του χρηματικού προστίμου των διακοσίων (200) ευρώ και β) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες . (αγώνας της 22-3-2014 με ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και στον Γ. ΘΑΝΟ(εκπρόσωπος) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης(αγώνας της 16-3-2014 με ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ).

Last modified onΤρίτη, 15 Απρίλιος 2014 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep