Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Πέμπτη η κλήρωση

Απέσυρε ο Ολυμπιακός Βόλου το εξώδικο σχετικά με τις αδειοδοτήσεις.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής το οποίο έγινε για να συζητηθεί η διαδικασία των play off. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, του μοναδικού μέσου ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στα γραφεία της διοργανώτριας, συζητήθηκε το εξώδικο που έστειλε ο Ολυμπιακός Βόλου, ζητώντας να μην συμμετάσχουν στα μπαράζ οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί για τη Football League.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες που προβιβάστηκαν πέρυσι από τη Football League 2 και έχουν εξααφαλίσει την παρουσία τους στην 4άδα ή βρίσκονται κοντά στα play off (Κασσιόπη, Αιγινιακός, ΑΟ Χανιά, Παναιγιάλειος, Φωστήρας), δεν είχαν περάσει τη διαδικασία της αδειοδότησης. Αυτό, πάντως, τους το επέτρεπε η ΕΠΟ, γι' αυτό και το εξώδικο αποσύρθηκε.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι οι ομάδες που βρίσκονται στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας των δύο ομίλων, θα μετάσχουν στα μπαράζ ανόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήρωση θα γίνει τελικά την Πέμπτη (03/04) και η σέντρα των μπαράζ ανόδου την Τετάρτη (09/04). Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ ομόφωνα αποφάσισε, σύμφωνα και με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος, τη διεξαγωγή των play- off (οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο) με βάση την βαθμολογική τους κατάταξη».

Σχετικά, τέλος, με το θέμα της αποχής, συμφωνήθηκε να καταβληθεί στο Εγγυητικό Ταμείο ένα ποσό την προσεχή εβδομάδα και η αγωνιστική αυτή θα γίνει κανονικά το Σαββατοκύριακο (29-30/03). 

Last modified onΠαρασκευή, 28 Μάρτιος 2014 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep