Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Συναντήθηκαν για την άνοδο!

Η επιτροπή της Football League συναντήθηκε με τη Super League για το θέμα της ανόδου.

Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (03/02) συνάντηση της επιτροπής της Football League με την αντίστοιχη της Super League ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr. Οι δύο πλευρές συζήτησαν εναλλακτικές λύσεις σχετικά με την άνοδο, ώστε να μην χρειαστεί το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Τρίτης (04/02) και να υπάρξει νωρίτερα συμφωνία. Κατατέθηκαν οι σχετικές προτάσεις και η λίγκα των «μεγάλων» επιφυλάχθηκε να απαντήσει. Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή της Football League αποτελείται από τους Σπύρο Καλογιάννη, Ανδρέα Πάτση, Κώστα Παπαδόπουλο, Γιώργο Καλαποτλή (απουσίαζε) και Γιάννη Αβραντίνη.

Η Football League, σύμφωνα με πληροφορίες, επέμεινε στην άνοδο τριών και πρότεινε στη Super League, είτε το 3-1, είτε το 3-2. Φυσικά, η δεύτερη δεν το αποδέχτηκε και πρότεινε από την πλευρά της την άνοδο και των υποβιβασμό 2, καθώς και το μπαράζ μεταξύ του 16ου της Super League και του 3ου της Football League. Όπως είναι λογικό, ούτε εκεί υπήρξε ταύτιση απόψεων. 

Σημειώνεται, πάντως, ότι η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας θα συνεδριάσει το πρωί (11:00) της Τρίτης (04/02), ώστε να διαφανεί αν υπάρχει ενδεχόμενο συμφωνίας. Σε διαφορετική περίπτωση η άνοδος θα κριθεί οριστικά το μεσημέρι στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο το μεσημέρι (15:00) της ίδιας μέρας.

Η διοργανώτρια εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Συνεδριάζει την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11.15΄, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Ενημέρωση για συνάντηση με SUPER LEAGUE.

2. Ενημέρωση για ασφαλιστικά ζητήματα. 

3. Διάφορα Θέματα».

 

Media

Last modified onΔευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep