Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Να το συζητήσουμε...»

Ολοκληρώθηκε σε κλίμα έντασης το ΔΣ της Football League. Συνάντηση με Super League.

Κάτι λιγότερο από τρεις ώρες είχε διάρκεια το έκτακτο ΔΣ της Football League που έγινε την Παρασκευή (31/01) με θέμα τον ορισμό Τακτικού και Αναπληρωματικού Διαιτητή για την εκπροσώπηση της Ένωσης στη συνεδρίαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, που έδωσε το «παρών» στα γραφεία της διοργανώτριας, η Football League αποφάσισε να ακούσει την προτροπή του προέδρου του Διαιτητικού Δικαστηρίου και να καλέσει τη Super League, ώστε να τα βρουν για το θέμα της ανόδου!

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου υπήρξαν στιγμές έντασης, καθώς τα μέλη του συζήτησαν πώς θα κινηθούν σε περίπτωση που αποφασιαστεί τελικά η άνοδος δύο ομάδων. Μάλιστα, ακούστηκε η πρόταση ότι αν τελικά προβιβαστούν δύο ομάδες, να γίνουν κανονικά τα play off, αλλά να μην ισχύσει το μπόνους τριών βαθμών για τους πρωτοπόρους κάθε ομίλου!

Τελικά, η διοργανώτρια αρχή θα καλέσει τη Super League σε συνάντηση τη Δευτέρα (03/02), ώστε οι δύο πλευρές να τα βρουν μόνες τους, πριν το Διαιτητικό Δικαστήριο της Τρίτης (04/02). H διοργανώτρια αρχή εννοείται ότι εμμένει στην άνοδο τριών ομάδων, ενώ τα περισσότερα μέλη της δεν θέλουν, ούτε να ακούσουν για δύο εισιτήρια προβιβασμού και μπαράζ μεταξύ του 16ου της Super League και του 3ου της Football League. Την επιτροπή της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας θα αποτελούν εκτός του προέδρου, Σπύρου Καλογιάννη οι Ανδρέας Πάτσης (Νίκη Βόλου), Κώστας Παπαδόπουλος (Πιερικός), Γιώργος Καλαποτλής (Εθνικός Γαζώρου), Γιάννης Αβραντίνης (Καλλιθέα).

Για τον ορισμό του αναπληρωματικού μέλους, από τη Football League έγινε γνωστό πως το όνομά του θα γίνει γνωστό μετά την εξέταση του αιτήματος εξαίρεσης του Γιώργου Σφυρή που κατέθεσε η Super League.

H ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό πενταμελούς Επιτροπής που θα προτείνει στη SUPER LEAGUE συνάντηση με αντικείμενο εξεύρεσης εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς που έχει προκύψει μετά την αίτηση της ΕΠΟ προς το Τακτικό Διαιτητικό της Δικαστήριο, με θέμα τον υποβιβασμό 3 ή 2 ομάδων από τη SUPER LEAGUE στη FOOTBALL LEAGUE».

Last modified onΠαρασκευή, 31 Ιανουάριος 2014 16:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep