Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Δύο μήνες για το... καράβι

Τα πρόστιμα του αθλητικού δικαστή της Football League.

Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες τιμωρήθηκε ο έφορος της Κέρκυρας Ε. Μηλιώτης από τον αθλητικό δικαστή. Υπενθυμίζεται ότι βάσει του φύλλου αγώνα με τη Νίκη Βόλου ο συγκεκριμένος είχε πει στους διαιτητές: «Να δω με ποιο καράβι και πώς θα φύγετε από εδώ...». Ο νομικός, Αργύρης Λίβας είχε πει στον δικαστή: «Μα, κύριε πρόεδρε, με ποιο καράβι να έφευγαν οι διαιτητές; Ένα δρομολόγιο έχει όλο κι όλο! Δεν θα μπορούσαν να φύγουν με άλλο. Απλώς τους ρώτησε πότε θα φύγουν από το νησί», όμως δεν μπόρεσε να τον πείσει...

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστη:

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ την πειθαρχική ποινή, του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500)ευρώ. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ τον Α. ΠΑΓΩΝΑ από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 20-10-2013 με ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ την πειθαρχική ποινή, του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας της 3-11-2013 με ΠΑΕ ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ την πειθαρχική ποινή, του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500) ευρώ (αγώνας της 3-11-2013 με ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ την πειθαρχική ποινή, του χρηματικού προστίμου των τριακοσίων (300) για τη συμπεριφορά του Ε. ΜΗΛΙΩΤΗ (έφορος). Επέβαλε στον Ε. ΜΗΛΙΩΤΗ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί 2 μήνες (αγώνας της 13-10-2013 με ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ την πειθαρχική ποινή, της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 3-11-2013 με ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και τον Κ. ΤΣΑΛΙΚΗ (εκπρόσωπος) την πειθαρχική ποινή, της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 4-11-2013 με ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ και τον Ν. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ (προπονητής) την πειθαρχική ποινή, της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 4-11-2013 με ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και τον Ι. ΖΑΛΑΩΡΑ (διερμηνέας) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση, διότι δεν υπήρξε υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω του ως άνω αξιωματούχου (αγώνας της 26-10-2013 με ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ και τους Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (εκπρόσωπος), Β. ΜΟΡΦΙΑΔΗ (διερμηνέας) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση, διότι δεν υπήρξε υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω των ως άνω αξιωματούχων(αγώνας της 20-10-2013 με ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ και τον Α. ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ (φροντιστής) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση, διότι δεν υπήρξε υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω του ως άνω αξιωματούχου (αγώνας της 27-10-2013 με ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ).

Απήλλαξε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΝΕΩΝ και τον Β. ΡΩΝΗ (εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση, διότι δεν υπήρξε υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω του ως άνω αξιωματούχου(αγώνας της 3-11-2013 με ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΝΕΩΝ).

Last modified onΠέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 14:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep