Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Συγχαίρει την Εθνική

Η Football League συνεχάρη την Εθνική Ελλάδος για την πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Όπως έπραξε η πλειοψηφία των ομάδων, έτσι και η διοργανώτρια αρχή απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ, με τον πρόεδρο, Σπύρο Καλογιάννη να συγχαίρει τον Γιώργο Σαρρή.

Η συγχαρητήρια επιστολή Καλογιάννη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή:

«Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, τον προπονητή, τους συντελεστές της Εθνικής μας ομάδας αλλά και σε σας προσωπικά, για τη μεγάλη πρόκριση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στο μουντιάλ της Βραζιλίας. Εύχομαι ανάλογη πορεία και στη συνέχεια.

Για την FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Καλογιάννης».

Οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις των ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ: «Η ΠΑΕ Επισκοπή συγχαίρει τα μέλη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας. Κάνατε όλους τους Έλληνες υπερήφανους. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και στα γήπεδα της Βραζιλίας».

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: «Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 στέλνει τις θερμότερες ευχές της και τα συγχαρητήρια της στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για την μεγάλη πρόκριση της στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βραζιλίας».

ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ και το ποδοσφαιρικό τμήμα, συγχαίρουν την Εθνική Ομάδα για την μεγάλη πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η μεγάλη αυτή πρόκριση που έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά αντίστοιχων επιτυχιών, είναι αποτέλεσμα μιας μεθοδικής και επίπονης δουλειάς όλων όσων εδώ και πολλά χρόνια ασχολούνται με την Εθνική μας και κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Συνεχίστε να μας χαρίζετε επιτυχίες και χαρά, το έχει ανάγκη ο τόπος μας, το έχουν ανάγκη οι ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!». 

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει τα μέλη της Εθνικής ομάδας για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Βραζιλία. Για μία ακόμη φορά η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έκανε όλους του Ελληνες υπερήφανους. Σας ευχαριστούμε γι αυτό και ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν και στα γήπεδα της Βραζιλίας. Για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Καραγιάννης».

ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ: «Για άλλη μια φορά, η εθνική μας ομάδα γέμισε με συναίσθημα απόλυτης υπερηφάνειας όλους τους Έλληνες, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει δίκαια, άξια και... ελληνικά, την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Η ΠΑΕ Κέρκυρα εκφράζει δημοσίως τα ειλικρινή της συγχαρητήρια προς την ΕΠΟ, το προπονητικό επιτελείο, βεβαίως τους ποδοσφαιριστές και όλους, εν γένει, τους ανθρώπους της ομάδας, που συνέβαλαν, καθείς απ’ το δικό του πόστο, στη συγγραφή άλλης μιας «ολόχρυσης» σελίδας στη βίβλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και παράλληλα, εύχεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάθε επιτυχία στα γήπεδα της Βραζιλίας. Εκεί, όπου, με ιδιαίτερο αίσθημα τιμής, αναμένουμε, ως Κερκυραίοι, να καμαρώσουμε κι ένα «δικό μας» παιδί: τον Ορέστη Καρνέζη. Και προς αυτόν, ένα μεγάλο “ευχαριστώ”».

 

Last modified onΤετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep