Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρασκευή... θα ξέρουμε

Η Football League συνεδριάζει την Παρασκευή (26/7) και ώρα 13:00 για να καθορίσει τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος, σύμφωνα με τις αιτήσεις συμμετοχής που θα έχουν κατατεθεί μέχρι την Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Την προσεχή Παρασκευή (26/7) η Ένωση της Football League συνεδριάζει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Η προθεσμία που έχει δώσει η διοργανώτρια αρχή στις ΠΑΕ ώστε να δηλώσουν συμμετοχή τελειώνει την Πέμπτη και στο συμβούλιο της Παρασκευής θα παρθούν οι αποφάσεις για τον αριθμό των ομάδων, αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος. Κανένας δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει σε έναν όμιλο αν μείνουν λιγότερες ομάδες, ενώ ήδη ο αριθμός είναι στις 26 αντί για 28, αφού η ΑΕΚ οδηγήθηκε απευθείας στην Γ' Εθνική και η Κασσιόπη έχει συγχωνευθεί με την Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΑΕ:

«Συνεδριάζει την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 και ώρα 13.00΄, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Προκήρυξη Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2013-2014

2.- Συμμετέχουσες ομάδες, μετά τη δήλωση συμμετοχής τους στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2013- 2014

3.- Διάφορα Θέματα»

Last modified onΔευτέρα, 22 Ιούλιος 2013 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep