Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταδικάζει η Football League

Η διοργανώτρια αρχή καταδίκασε τα επεισόδια στα γήπεδα την Κυριακή (26/05).

Η Football League ενημέρωσε με δελτίο Τύπου σχετικά με την επικύρωση των θέσεων 1-7, ενώ καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν στην αυλαία της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, προέβη σε μερική επικύρωση, του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2012-2013 ως εξής:

Προβιβάζονται απευθείας οι ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ.

Στους αγώνες των play- off θα συμμετάσχουν οι ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ με βαθμολογία 1-1-1-0 αντίστοιχα.

Η ετήσια Γ. Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 03-07-2013.

Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ καταδικάζει γεγονότα βίας που οδηγούν σε διακοπές αγώνων και έκρυθμες καταστάσεις όπως την τελευταία αγωνιστική που πλήττουν το κύρος του θεσμού και λειτουργούν αποτρεπτικά στην προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα. Υπήρξε δέσμευση από τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα play-off ότι θα προβούν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Το Δ.Σ. αποφάσισε τέλος όπως ενισχύσει το Ραδιομαραθώνιο της UNICEF που διεξάγεται σήμερα για τον εμβολιασμό των παιδιών».

Last modified onΤρίτη, 28 Μάιος 2013 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep