Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τιμωρίες για Νίκη Βόλου, Καβάλα

Χρηματικό πρόστιμο για όσα έγιναν στις αναμετρήσεις Νίκη Βόλου - Παναχαϊκή και Καβάλα - Δόξα Δράμας όρισε ο Αθλητικός Δικαστής. Χρηματικό πρόστιμο για όσα έγιναν στις αναμετρήσεις Νίκη Βόλου - Παναχαϊκή και Καβάλα - Δόξα Δράμας όρισε ο Αθλητικός Δικαστής.

Πληρώνουν τα επεισόδια των οπαδών τους οι δύο ομάδες, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών πειθαρχικές ποινές για αγώνα του πρωταθλήματος Νέων.

Η Νίκη Βόλου θα πληρώσει 2.650 ευρώ για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, ενώ η Καβάλα θα 2.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στο ματς με την Δόξα Δράμας. Ο Ηρακλής Ψαχνών τιμωρήθηκε για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος Νέων με την Καλλιθέα.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2. 250) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της – ανάρτηση πανό και β. του χρηματικού προστίμου των τετρακοσίων(400) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της – ρίψη κροτίδας (αγώνας της 20-1-2013 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δυο χιλιάδων (2. 000) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της (αγώνας της 16-12-2012 με ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ).

Επέβαλε στην ομάδα ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΝΕΩΝ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εξακοσίων εικοσιπέντε (625) ευρώ για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της Δ. ΠΡΙΟΝΑ. Επέβαλε στον Δ. ΠΡΙΟΝΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των εξακοσίων εικοσιπέντε (625) ευρώ και β. την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί δυο (2) μήνες (αγώνας της 12-1-2013 με ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΕΩΝ).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep