Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Αβάσιμο κατηγορητήριο

Στην εκδίκαση της υπόθεσης για την αναμέτρηση Αναγέννηση Επανομής – Θρασύβουλος αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πως οι εκθέσεις της UEFA έχουν πάρα πολλά κενά.

Οι δικαστές διάβασαν αρκετά μέρη της έκθεσης, πάνω στην οποία βασίστηκε η κλήση των δυο ομάδων και των ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια της διαδικασίας και εκεί διαπιστώθηκε πως υπήρχαν κενά, αλλά και καμία στήριξη στα συμπεράσματα που βγήκαν από τον άνθρωπο που έκανε την έκθεση. Το βασικό επιχείρημα για την κατηγόρια της χειραγώγησης της αναμέτρησης ήταν πως ο Θρασύβουλος είχε πέντε διαδοχικές νίκες, ενώ αυτό δεν συμβαίνει, αφού η ομάδα της Φυλής στις αναμετρήσεις πριν από αυτή με την Αναγέννηση Επανομής είχε έξι ματς αήττητη, αλλά με δυο ισοπαλίες ενδιάμεσα.

Παράλληλα υποστήριζε πως η ομάδα της Αναγέννησης Επανομής είχε ήττες στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος και δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει τον ρόλο του φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση και τον στοιχημαστισμό κατά 80% από τα ποσά που παίχθηκαν προς τη νίκη της.

Ο εκπρόσωπος της Αναγέννησης Επανομής, Νίκος Κυρκούδης υποστήριξε πως δεν μπορούν αυτά τα στοιχεία που αναφέρει η έκθεση να στοιχειοθετήσουν κατηγόρια, αφού αν συμβαίνει αυτό δεν θα πρέπει να διεξάγονται οι αναμετρήσεις που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και φυσικά να μην παίζουν οι ομάδες και τα αποτελέσματα να βγαίνουν από την φόρμα που έχουν στα τελευταία ματς. Οι δικηγόροι του Θρασυβούλου, του Γιάννη Γκέσιου και του Αλέξανδρου Κασμερίδη μίλησαν για τις ασάφειες της έκθεσης που είχαν στα χέρια τους οι δικαστές και την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί χωρίς λόγο τα ονόματα τους.

Στο τέλος μίλησε ο πρόεδρος του Θρασυβούλου, Σωτήρης Μαστούρης που τόνισε πως η ομάδα του θέλει να τελειώνει άμεσα με αυτή την υπόθεση, να κλείσει ο κύκλος της φιλολογίας ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά της για τη σωτήρια της. Οι περισσότερες πλευρές ζήτησαν να βγει η απόφαση άμεσα ώστε να μην υπάρξει περισσότερη παραφιλολογία για μια υπόθεση που εκθέτει χωρίς λόγο όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο εκπρόσωπος της Αναγέννησης Επανομής Νίκος Κυρκούδης ζήτησε προθεσμία για να καταθέσει υπόμνημα, αλλά μετά από τις πιέσεις όλων των πλευρών δόθηκε μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου ώστε ίσως να βγει και απόφαση την ίδια μέρα.

Media

Last modified onΤρίτη, 29 Ιανουάριος 2013 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep