Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύσκολα με την ΕΡΤ»

Ο αντιπρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΤ3.

Ο Σφακιανάκης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στο ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κατά πόσο μπορεί η ΕΤ3 να μεταδόσει αγώνες της Football League.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Η ΕΡΤ όπως γνωρίζετε από μόνη δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει τέτοιες μεταδόσεις. Τα χρήματα τα έπαιρνε ως χορηγία από τον ΟΠΑΠ. Η ΕΡΤ τιμολογούσε στον ΟΠΑΠ, ο ΟΠΑΠ σε εμάς και έτσι παίρναμε τα χρήματα. Κάθε ομάδα έπαιρνε περίπου 200.000 ευρώ από αυτή τη χορηγία. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα συμβεί κάτι ανάλογο στο άμεσο μέλλον.

Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη να έχουν μετάδοση από την ΕΤ3. Σε λίγες αγωνιστικές τελειώνει ο πρώτος γύρος και δεν πιστεύω ότι θα συμβεί κάτι με την ΕΤ3. Ελπίζω ότι οι ομάδες που είναι βορειοελλαδίτικες, θα μπορέσει να κάνει κάτι και θα τους δώσει ένα ποσό που είναι μέσα στις δυνατότητές της. Γενικώς τα βλέπω πολύ δύσκολα. Η ΕΡΤ είναι ελεύθερο κανάλι, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι μέσω συνδρομητικής κάλυψης».

Last modified onΚυριακή, 30 Δεκέμβριος 2012 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep