Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήττα στα χαρτιά η ΑΕΛ»!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε την ένσταση της Παναχαϊκής σε βάρος της ΑΕΛ.

Οι Θεσσαλοί χάνουν τελικά το ματς με την Παναχαϊκή στα χαρτιά (είχε έρθει ισόπαλο 1-1), καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τους Αχαιούς και ανακοίνωσε ότι:

«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και την πρόσθετη παρέμβαση του ποδοσφαιριστή NESTOR CANOBBΙΟ κατά της από 30-10-2012 απόφασης της ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ. Απορρίπτει την έφεση του ποδοσφαιριστή NESTOR CANOBBIO ως απαράδεκτη και διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη με ημερομηνία  30-10-2012 απόφαση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄-Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, με την οποία ορίστηκε ο αγώνας  ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 της 7ης αγωνιστικής  ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2012-2013».

Οι Αχαιοί εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (19/12) στην Πάτρα, αλλά στο τέλος ανέφεραν ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κήρυξε παράνομο τον ορισμό του αγώνα με την ΑΕΛ!

Αναλυτικά ανέφεραν:

«Η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Πανταζή ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε την νομική μας επιλογή και κήρυξε παράνομο τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ Παναχαϊκή – ΠΑΕ Λάρισα και με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει καταθέσει εμπρόθεσμη ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ Λάρισα θα κερδίσει δύο ακόμα βαθμούς οι οποίοι θα αφαιρεθούν από την ΠΑΕ Λάρισα, η οποία θα χάσει επίσης άλλους 3 βαθμούς».

Οι Αχαιοί, λοιπόν, σύμφωνα με την ΠΑΕ Παναχαϊκή, θα πάρουν δύο ακόμα πόντους και θα φτάσουν στους 19, ενώ η ΑΕΛ θα χάσει τον πόντο και θα της αφαιρεθούν άλλοι τρεις, με αποτέλεσμα να φτάσει στους 15!

Last modified onΠέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2012 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep