Πέρασε του Σταμούλη

Ο πρώην αντιπρόεδρος της SL2 ανέλαβε την έμμισθη θέση του γενικού διευθυντή.

Ο Απόλλων Πόντου μπορεί να υποβιβάστηκε, όμως ο Χαράλαμπος Σταμούλης θα παραμένει στη Super League 2. Ο πρώην εκπρόσωπος των Κοκκινόμαυρων είχε τη θέση του Α' αντιπροέδρου, αλλά από την Πέμπτη (28/03) και τυπικά είναι ο νέος γενικός διευθυντής στη διοργανώτρια.

Το FL News είχε ενημερώσει για την προσπάθεια του Πέτρου Μαρτσούκου να δημιουργήσει θέση γενικού διευθυντή και το πόστο να αναλάβει ο Σταμούλης. Εν τέλει αυτό συνέβη στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (28/03), οπότε οριστικοποιήθηκε η πρόσληψή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ΑΕΛ και Ολυμπιακός Β μέσω των εκπροσώπων τους Χριστακόπουλου, Κούγια υποστήριξαν ότι έπρεπε να προηγηθεί σχετική προκήρυξη για τη θέση, ενώ ο Ιωνικός ψήφισε «λευκό». Ακόμα και ο Αντώνης Ροκάκης των Χανίων που δεν ήταν παρών, ενημέρωσε ότι στηρίζει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκε η εξής απόφαση: Έγκριση πρόσληψης Γενικού Διευθυντή της Super League 2. Τη θέση αναλαμβάνει ο κ. Χαράλαμπος Σταμούλης».

Last modified onΠέμπτη, 28 Μάρτιος 2024 16:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep