Μήνυση για παράνομη αναμετάδοση

Η Super League 2 κινήθηκε νομικά για παράνομη αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου - ΑΕΛ.

Στη ΓΑΔΑ και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρέθηκε την Τετάρτη (27/03) αντιπροσωπεία της Super League 2 με επικεφαλής τον πρόεδρο, Πέτρο Μαρτσούκο. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατ' αγνώστων και παντός υπευθύνου που αφορά στην παράνομη αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου - ΑΕΛ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο χρήστης είχε την εικόνα της πλατφόρμας και μετέδιδε δωρεάν από το προφίλ του με ψευδώνυμο την αναμέτρηση μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Η σχετική ενημέρωση της λίγκας:

«Μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστων και παντός υπευθύνου, κατέθεσε σήμερα στα γραφεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην ΓΑΔΑ, ο Πρόεδρος της Super League 2 κ. Πέτρος Μαρτσούκος.

Το περιεχόμενο της μήνυσης αφορά την παράνομη απευθείας αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική των Play Off του Πρωταθλήματος SL2, 2023-2024, από σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης».

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει εκθέσει ουκ ολίγες φορές τη Super League 2 και η τελευταία έχει στείλει εξώδικα, δεχόμενη πάρα πολλά παράπονα, αφού χρήστες που πληρώνουν 2.99€ δεν μπορούν να παρακολουθήσουν παιχνίδια που έχουν επιλέξει. Η συνεργασία, ωστόσο, συνεχίζεται στα πλέι οφ και πλέι άουτ.

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2024 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep