Στο Action24 η Super League 2

Η Super League 2 αποφάσισε να παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα στο Action24.

Την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό Action24 αποφάσισε το ΔΣ της Super League 2 την Τρίτη (05/12). Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News. Τα μέλη της διοργανώτριας, όπως είχατε ενημερωθεί, κλήθηκαν να αποφασίσουν σε ποιον πάροχο εκ των Action24, One θα κατέληγαν και εν τέλει προκρίθηκε η πρώτη πρόταση.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Action24 θα ξεκινήσει τις μεταδόσεις την προσεχή αγωνιστική με την κάλυψη 2 αγώνων. Τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της διοργανώτριας στο Youtube, αλλά όχι δωρεάν. Η λίγκα περιμένει έσοδα από το συγκεκριμένο μέτωπο και αναμένεται να υπάρχει συνδρομή.

Όσο για τα χρήματα που θα λάβει η κάθε ΠΑΕ από τη συμφωνία παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων; Υπολογίζονται στις 30 χιλιάδες ευρώ τα οποία θα καταβληθούν σε δύο δόσεις. Σημειώνεται ότι η λίγκα ευχαρίστηκε ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, γιατί παραιτήθηκαν του ποσού από τα τηλεοπτικά.

Αναβλήθηκε, τέλος, για μία ακόμα φορά το πρωτάθλημα Νέων Κ19 και η έναρξή του μετατέθηκε για τις 14 Ιανουαρίου 2024... Εξάλλου, πρόκειται για διοργάνωση της οποίας η κανονική περίοδος θα έχει διάρκεια 10 αγωνιστικές. 

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά το οποίο αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Εγκρίθηκαν τα Πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων

2. Οι ΠΑΕ ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και τις αγαστές σχέσεις που υπάρχουν με ΕΠΑΘΛΑ και Υπουργείο Αθλητισμού ενώ τους γνωστοποιήθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα ύποπτο ματς για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στο κανάλι Action 24. Το κανάλι θα μεταδίδει δυο παιχνίδια κάθε αγωνιστική ενώ τα υπόλοιπα θα μεταδίδονται από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube με συνδρομή.

4. Αποφασίστηκε η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος της Κ19 Νέων για τις 14.01.2024.

Ο Πρόεδρος της Super League 2 ευχαριστεί τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ που παραιτήθηκαν του ποσού που θα εισπραχθεί από τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Last modified onΤρίτη, 05 Δεκέμβριος 2023 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep