Πρόστιμα και απαλλαγές

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 έλαβε αποφάσεις για την περασμένη σεζόν.

Μια σειρά από αποφάσεις για υποθέσεις που εκκρεμούσαν από την περασμένη σεζόν πήρε το Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2. Συγκεκριμένα, επέβαλε πρόστιμο στην Καλαμάτα και την ΑΕΛ, πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο τους Γεώργιο Μπέζα και Πέτρο Γαλάνη της Αναγέννησης, καθώς και στον Γρηγόρη Δράγαζη της Προοδευτικής. Παράλληλα απάλλαξε ομάδες κυρίως για το ότι δεν είχαν διπλωματούχο προπονητή στον πάγκο τους.

Αναλυτικά:

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Κηφισιά).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Προοδευτική).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Μακεδονικός).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Πανσερραϊκός).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση / προπονητής. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ την ποινή του χρηματικού προστίμου 4.000€ (αγώνας με ΠΑΕ ΟΦΙ)

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ για πειθαρχική παράβαση των άρθρων 5, 6, 11 και 12 του ΚΑΠ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΔΡΑΓΑΖΗ την ποινή του χρηματικού προστίμου των 3.000€ και της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διάρκειας πέντε αγωνιστικών ημερών -αφαιρουμένων των δυο αγωνιστικών ημερών που έχουν ήδη επιβληθεί. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, χρηματικό πρόστιμο 500€.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΑΝΗ την ποινή του χρηματικού προστίμου των 2.500€ και της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διάρκειας δυο αγωνιστικών ημερών. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, χρηματικό πρόστιμο 500€.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΖΑΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΕΖΑ την ποινή του χρηματικού προστίμου των 2.500€ και της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διάρκειας δυο αγωνιστικών ημερών, αφαιρουμένης της μιας αγωνιστικής ημέρας που έχει ήδη επιβληθεί. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, χρηματικό πρόστιμο 500€.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ την ποινή των χρηματικών προστίμων α) 1.200€ (άρθρο 15 παρ. 3 Ι περ α’ ΠΚ), β) 500€ (άρθρο 15 2α ΠΚ). ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή 1450 €.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep