Επιβεβαίωση για μη κάλυψη κενών

Ο νέος ΚΑΠ θα προβλέπει ότι τα όποια κενά στη Super League 2 δεν θα καλύπτονται, εκτός αν ο αριθμός συμμετεχόντων είναι κάτω από 18.

Το FL News είχε ενημερώσει πρώτο στις 28 Ιουνίου ότι από τη σεζόν 2024-25 τα όποια κενά στη Super League 2 δεν πρόκειται να καλυφθούν. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται με τη διάταξη του άρθρου 4παρ.4 του νέου Κ.Α.Π. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport», από την προσεχή σεζόν προβλέπονται τα ακόλουθα:

«Κατ’ εξαίρεση αν μία ή περισσότερες ομάδες, που δικαιούνται να αγωνιστούν στη Super League 2, παραιτηθούν για οποιονδήποτε λόγο από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα που ακολουθεί ή δεν δηλώσουν συμμετοχή, ή αν μία ή περισσότερες ομάδες από τις δικαιούμενες να προβιβαστούν ομάδες στη Super League 2 παραιτηθούν για οποιονδήποτε λόγο από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα που ακολουθεί ή δεν δηλώσουν συμμετοχή, τότε οι ομάδες αυτές δεν αναπληρώνονται.

Μοναδική εξαίρεση αναπλήρωσης είναι η περίπτωση που ο αριθμός των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 μειωθεί κάτω από τις 18 ομάδες».

Last modified onΣάββατο, 08 Ιούλιος 2023 07:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep