Αυτοί προβιβάστηκαν στη SL2

Ολοληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου από τη Γ' Εθνική και προέκυψαν οι 4 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Super League 2.

Η τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2 διεξήχθη την Παρασκευή (23/06) και προέκυψαν οι τέσσερις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Ο Τηλυκράτης Λευκάδας απέσπασε 1-1 στην έδρα του Καμπανιακού και αμφότεροι γιόρτασαν την άνοδο, ενώ ο Αιολικός ηττήθηκε 2-0 από τον Γιούχτα, όμως τερμάτισε 1ος.

Ο Αιολικός προβιβάζεται μετά από 37 χρόνια, η Κοζάνη μετά από 42 και ο Καμπανιακός έπειτα από 46 χρόνια. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ανεβαίνει ο Τηλυκράτης Λευκάδας. Εάν προκύψει κενό, τότε θα δοθεί το δικαίωμα στον Γιούχτα να συμμετάσχει. Για τη συμμετοχή στη Super League 2 απαιτείται μετοχικό κεφάλαιο 350 χιλιάδες ευρώ και εγγυητική ύψους 150 χιλιάδων.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 13 ομάδων, θα υποβιβάζονται οι 5 τελευταίοι κάθε ομίλου και θα προβιβαστούν οι δύο πρωταθλητές. Το format θα σταλεί στην ΕΠΟ προς έγκριση και εκτός απροόπτου θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτό πλέι οφ και πλέι άουτ.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Ιούνιος 2023 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep