Αθώα για τη διακοπή η Νίκη Βόλου! (pic)

Δικαίωση στην Εφέσεων για την ομάδα της Μαγνησίας σχετικά με τη διακοπή του αγώνα με την ΑΕΛ. Το «μπαλάκι» στη λίγκα για την τύχη του.

Ανατροπή δεδομένων στην Επιτροπή Εφέσεων πέτυχε η Νίκη Βόλου! Οι νομικοί της εκπρόσωποι Χάρης Γρηγορίου, Νίκος Μπακλαβάς σημείωσαν μεγάλη δικαστική νίκη, αφού έπεισαν στην εκδίκαση της 24ης Μαΐου πως για τη διακοπή του ματς στο Πανθεσσαλικό στις 7 Απριλίου δεν ήταν υπαίτιοι οι Κυανόλευκοι, αλλά και οι δύο ομάδες!

Συγκεκριμένα, αρκετό καιρό μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στην ΕΠΟ, η Επιτροπή ανακοίνωσε την Τετάρτη (14/06) την απόφαση βάσει της οποίας η Νίκη Βόλου απαλλάσσεται από την τιμωρία απώλειας του αγώνα στα χαρτιά (0-3), την ποινή αφαίρεσης 1 βαθμού και του προστίμου των 4.000 ευρώ! Για τα πειθαρχικά αδικήματα μειώθηκε το πρόστιμο στις 28.250 ευρώ, ενώ απέρριψε την ασκηθείσα παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Φυσικά, σε ανάλογες περιπτώσεις η Εφέσεων διέταζε τον επανορισμό ή τη συνέχεια του αγώνα από το λεπτό της διακοπής, όμως στο διατακτικό δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Θα πρέπει, λοιπόν, η Super League 2 να αποφασίσει τι θα πράξει για την τύχη της αναμέτρησης, η οποία είχε διακοπεί στο 49' και ενώ η ΑΕΛ προηγούνταν 2-1.

Με βάση την απόφαση της Εφέσεων, επιστρέφεται ο βαθμός στη Νίκη Βόλου και πλέον αυτή έχει 49 πόντους χωρίς να υπολογίζεται, φυσικά, το ματς με την ΑΕΛ. Άμεσα θα πρέπει η Super League 2 ν' αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι και αν οι δύο ομάδες μπουν στη διαδικασία να παίξουν τα υπόλοιπα 41 λεπτά...

Το FL News παρουσιάζει το διατακτικό της απόφασης:

aaaeff

Last modified onΤετάρτη, 14 Ιούνιος 2023 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep