Διπλή απόρριψη από τη δικαστή

Υπομνήματα ως την Παρασκευή (04/11) θα πρέπει να καταθέσουν Ηρόδοτος και Απόλλων Λάρισας. Προσκόμισαν τις αποφάσεις ΕΕΑ Διαγόρας, ΠΟΤ Ηρακλής.

Σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο είχαν κληθεί την Τρίτη (01/11) Απόλλων Λάρισας και Ηρόδοτος που δεν έχουν λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής. Την ίδια ημέρα και ώρα, όμως η ΕΕΑ (χωρίς να ενημερώσει αυτή τη φορά τον αθλητικό δικαστή), είχε καλέσει τις δύο ΠΑΕ για άλλες παραβάσεις διατάξεων του Ν.2725/1999 (ψευδείς δηλώσεις μη οφειλής).

Όπως είναι λογικό, ο δικηγόρος των δύο ομάδων, Παναγιώτης Μπιλίρης δεν μπορούσε να παρασταθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, παραστάθηκε ο συνάδελφός του, Αργύρης Λίβας και ζήτησε αναβολή. Ωστόσο, η αθλητική δικαστής δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα και έδωσε προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων ως την Παρασκευή (04/11).

Αντίθετα, Διαγόρας και ΠΟΤ Ηρακλής απολογήθηκαν με υπομνήματα και προσκόμισαν το δελτίο Τύπου της ΕΕΑ στο οποίο γίνεται γνωστό ότι ανακαλείται η απόφαση μη χορήγησης πιστοποιητικού.

Last modified onΤετάρτη, 02 Νοέμβριος 2022 10:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep