Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρωτάθλημα με… 22

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ζήτησε με επιστολή του στη διοργανώτρια να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ζήτησε με επιστολή του στη διοργανώτρια να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Οικονόμος έστειλε επιστολή στην Football League και στην ΕΠΟ για να μπει στην κλήρωση της Τρίτης ώστε να μην είναι το πρωτάθλημα «κολοβό» με 21 ομάδες.

Υποβάλουμε και προς την Ομοσπονδία αλλά και προς τη Football League το αίτημά μας, εφόσον υπάρχει τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος μεσούσης της περιόδου, να αυξηθούν οι ομάδες της Football League σε 22 και να προστεθεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος της κατηγορίας η ομάδα μας ως πρώτη επιλαχούσα.

Επιστολή στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και την ΕΠΟ έστειλε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ώστε να συμπεριληφθεί στις ομάδες της Football League και να γίνει η φετινή σεζόν με 22 συλλόγους.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

«Κύριε Πρόεδρε, Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League, κατά τη συνεδρίασή του της 12ης/09/2012 σε εκτέλεση της απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε να εντάξει τις ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΒΑΛΑ και ΗΡΑΚΛΗΣ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, τροποποιώντας την Προκήρυξη Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, εις τρόπον ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 21 ομάδες και στο τέλος του πρωταθλήματος να προβιβαστούν στη Super League τέσσερις (4) ΠΑΕ.

Όπως όμως έχουμε επισημάνει και προς το Δ.Σ. της Ένωσής μας, πιστεύουμε ότι η αύξηση των ομάδων του πρωταθλήματος περιοριζόμενη στην είσοδο των τριών αυτών ομάδων στην κατηγορία , ναι μεν θα είναι μια κίνηση στην κατεύθυνση της αποκατάστασης των ομάδων αυτών, ωστόσο θα δημιουργήσει ένα «κολοβό» πρωτάθλημα με 21 ομάδες όπου κάθε Κυριακή κάποια θα υποχρεούται σε ρεπό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ετοιμότητα των ομάδων, τον ρυθμό των ποδοσφαιριστών, αλλά και τους όρους του ανταγωνισμού.

Ελπίζουμε ότι το αίτημά μας, το οποίο είναι και δίκαιο, και εύλογο και κατατείνει στη διεξαγωγή ακέραιων αγωνιστικών ημερών αλλά και στην προστασία της δημόσιας εικόνας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας θα γίνει δεκτό από την Ομοσπονδία και το Δ.Σ. της Football League.

Επισημαίνουμε δε ότι και μόνο η συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα (όταν δεν προκύπτει εκ των πραγμάτων λόγω αποχώρησης κάποιας ομάδας εν τω μέσω της περιόδου αλλά ως κεντρική επιλογή της διοργανώτριας αρχής) για ένα πρωτάθλημα που έχει τηλεοπτική κάλυψη και χορηγούς συνιστά από μόνη της πλήγμα στην εικόνα αλλά και στο κύρος του.

Για τον λόγο αυτό και υποβάλουμε και προς την Ομοσπονδία αλλά και προς τη Football League το αίτημά μας, εφόσον υπάρχει τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος μεσούσης της περιόδου, να αυξηθούν οι ομάδες της Football League σε 22 (και όχι 21) και να προστεθεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος της κατηγορίας η ομάδα μας ως πρώτη –βάσει κανονισμών- επιλαχούσα, καθώς τερμάτισε στη 2η θέση των play off του περυσινού πρωταθλήματος της Football League 2.

Ελπίζουμε ότι το αίτημά μας, το οποίο είναι και δίκαιο, και εύλογο και κατατείνει στη διεξαγωγή ακέραιων αγωνιστικών ημερών αλλά και στην προστασία της δημόσιας εικόνας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας θα γίνει δεκτό από την Ομοσπονδία και το Δ.Σ. της Football League, και θα καλέσετε τη Football League όπως συμπεριληφθεί και η ομάδα μας στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη, 18/9/2012».

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2012 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep