Εκδίκαση express για Ρόδο - Καλαμάτα

Το ρεπορτάζ του FL News από τις εκδικάσεις της Παρασκευής (29/04) στον αθλητικό δικαστή.

Η μη διεξαγωγή του αγώνα Ρόδος - Καλαμάτα συζητήθηκε την Παρασκευή (29/04) στον αθλητικό δικαστή. Τα Ελάφια δεν κατέβηκαν ν' αγωνιστούν απέναντι στη Μαύρη Θύελλα και οι εμπλεκόμενες ΠΑΕ προσκόμισαν υπομνήματα. Έτσι, απομένει το τυπικό για να κατακυρωθεί το παιχνίδι υπέρ των Μεσσήνιων και να επιβληθεί πρόστιμο στους Πράσινους.

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των υπόλοιπων υποθέσεων:

ΚΗΦΙΣΙΑ (απουσία προπονητή με Ρόδο): Ο Αργύρης Λίβας είπε ότι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος απουσίαζε λόγω ασθένειας κορονοϊού.

ΑΙΓΑΛΕΩ (υβριστική συμπεριφορά Απόστολου Χαραλαμπίδη στον αγώνα με Επισκοπή): Ο Χάρης Γρηγορίου υποστήριξε ότι ο Χαραλαμπίδης δεν είπε γελοίο τον διαιτητή, αλλά μόνο ότι «θα έπρεπε να ντρέπεσαι». Ζήτησε δε το ελάχιστο χρηματικό πρόστιμο, γιατί οι ΠΑΕ έχουν οικονομικά προβλήματα.

ΑΙΓΑΛΕΩ (ρίψεις αντικειμένων στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β): Χαρακτηρίστηκε μεμονωμένο γεγονός η ρίψη και ζητήθηκε το ελάχιστο πρόστιμο.

ΑΙΓΑΛΕΩ (αποβολή Δημήτρη Διαμάντη για βιαιοπραγία στον αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας): Ο Γρηγορίου έκανε λόγο για αοριστία. «Πήγαν δύο ποδοσφαιριστές στη φυσούνα να αρπαχτούν και μπήκε στη μέση να τους χωρίσει», είπε και προσκόμισε σχετική υπεύθυνη δήλωση του αντιπροέδρου της αντιπάλου ομάδας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (υβριστική συμπεριφορά Μανώλη Σουτζή στο ματς με τον ΟΦΙ): Ο Γρηγορίου ανέφερε ότι η φράση που καταλογίζεται στον βοηθό προπονητή, ειπώθηκε σε τρίτο πρόσωπο προς τον πάγκο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (ο μεγαλομέτοχος Τάσος Καζίας παρότι απαγορεύεται, καθόταν στον πάγκο στο ματς με την Ξάνθη): Αναβλήθηκε η εκδίκαση για 4/5.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (αποβολή Σάββα Ταταρίδη για υβριστική συμπεριφορά στον αγώνα με τη Βέροια): Δόθηκε αναβολή για τις 4/5.

ΡΟΔΟΣ (απουσία προπονητή στους αγώνες με ΑΕΚ Β, Κηφισια): Απολογήθηκε με υπόμνημα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (ρίψεις αντικειμένων στον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη): Ο Απόστολος Μπίρδας είπε ότι οι οπαδοί ξέφυγαν και πέταξαν δύο μπουκάλια νερά και ένα κουτάκι μπύρα. Τόνισε δε ότι η Ζάκυνθος είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει πάρει χρήματα από τη φορολογία του στοιχήματος και ζήτησε την επιείκεια του δικαστή.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (απουσία προπονητή στον αγώνα με τον Διαγόρα): Ο Μπίρδας υποστήριξε ότι φαίνεται και στο φύλλο αγώνα ότι οι Κυανοκίτρινοι είχαν προπονητή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (ρίψεις αντικειμένων στο ματς με τη Ζάκυνθο): Απολογήθηκε με υπόμνημα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (απουσία ιατρού από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β): Ο Λίβας υποστήριξε ότι η ΠΑΕ έχει σύμβαση με γιατρό, αλλά ο συγκεκριμένος δεν μπόρεσε να ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη λόγω προβλήματος υγείας. Παρόλα αυτά είχε αναγραφεί το όνομά του στο φύλλο αγώνα.

ΚΑΒΑΛΑ (απουσία ιατρού στον αγώνα με την Καβάλα): Ο Τάκης Μπιλίρης υποστήριξε ότι την ημέρα του αγώνα ο ιατρός της ομάδας πήγαινε σε σεμινάριο στο Λονδίνο. Η ΠΑΕ δήλωσε άλλον, οδοντίατρο και ο διαιτητής δεν το δέχτηκε και τον έγραψε ως φροντιστή. Επισημάνθηκε ότι γιατρός αγώνα υπήρχε στο γήπεδο.

ΤΡΙΚΑΛΑ (απουσία προπονητή στους αγώνες με Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου): Η ΠΑΕ ήταν απούσα.

Last modified onΣάββατο, 30 Απρίλιος 2022 15:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep