Έξοδα διαιτησίας... 20 Μαΐου

Μακρινή αναβολή εξασφάλισαν οι ΠΑΕ της Super League 2 που δεν έχουν πληρώσει έξοδα διαιτησίας έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τις ομάδες της Super League 2 που δεν ήταν συνεπείς στην καταβολή της προκαταβολή εξόδων διαιτησίας ως τις 28 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι ασκήθηκε δίωξη σε 25 ομάδες και εκ των υστέρων διευκρινίστηκε ότι 4 εξ αυτων είχαν πληρώσει, με τα χρέη να ξεπερνούν τις 400 χιλιάδες ευρώ.

Έσοδα, φυσικά, δεν υπάρχουν, άρα ήταν απίθανο να γίνουν πληρωμές. Παρότι, λοιπόν, ο κανονισμός προβλέπει ότι αν δεν γίνει καταβολή σε διάστημα 30 ημερών, τότε θα αφαιρείται ένας βαθμός για κάθε αγώνα που δίνει η ΠΑΕ, η αθλητική δικαστής χορήγησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, αναβολή για τις... 20 Μαΐου, δηλαδή μετά το φινάλε του πρωταθλήματος!

Το αίτημα αναβολής κατατέθηκε από όλες τις ΠΑΕ στη συνεδρίαση της Παρασκευής (08/04), ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι η Καλαμάτα έχει εξοφλήσει. Οι υπόλοιπες υποθέσεις:

ΑΕΚ Β (απουσία προπονητή με Αιγάλεω): Απολογήθηκε με υπόμνημα.
ΠΑΟΚ Β (απουσία προπονητή με Ξάνθη): Απολογήθηκε με υπόμνημα.
Ηρόδοτος (ρίψεις αντικειμένων και είσοδος οπαδών στον αγώνα με την Κηφισιά): Αναβολή για 20 Απριλίου.
Ρόδος (απουσία προπονητή με Αιγάλεω): Απολογήθηκε με υπόμνημα.
Τρίκαλα (απουσία προπονητή με Καβάλα, Πιερικό): Η ΠΑΕ ήταν απούσα.
Θεσπρωτός (ρίψη μπουκαλιού στον αγώνα με Ολυμπιακό Βόλου): Τονίστηκε ότι ήταν μεμονωμένο συμβάν και ζητήθηκε η απαλλαγή.
Καβάλα (απουσία προπονητή με Τρίκαλα): Προσκομίστηκε η λύση συνεργασίας με τον Αλεξάντερ Νούρι και η πρόσληψη προπονητή στις 4/4.
Απόλλων Πόντου (υβριστική συμπεριφορά Καλαϊτζίδη απέναντι στον ΠΑΟΚ Β): Αναφέρθηκε ότι ο προπονητής του Απόλλωνα είχε υβριστική συμπεριφορά - σύμφωνα με τον παρατηρητή - προς τους ποδοσφαιριστές του και ο διαιτητής είχε την εντύπωση ότι απευθυνόταν στον ίδιο.
Αν. Καρδίτσας (απουσία προπονητή με ΑΕΛ και ρίψη μπουκαλιού): Προσκομίστηκε θετικό τεστ του Περικλή Αμανατίδη. Χαρακτηρίστηκε μεμονωμένο περιστατικό η ρίψη.

Last modified onΣάββατο, 09 Απρίλιος 2022 12:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep