«Παίζαμε με την υποβιβασμένη Ζάκυνθο»

Η απολογία του Αιγάλεω για τον αγώνα με την ομάδα του Ιονίου. Τριάδα αναβολών στον αθλητικό δικαστή.

Οι μισές υποθέσεις του πινακίου συζητήθηκαν την Τετάρτη (23/02) στον αθλητικό δικαστή. Οι ΠΑΟΚ Β, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καβάλα πήραν αναβολή, ενώ απολογήθηκαν οι Παναθηναϊκός Β, Αστέρας Βλαχιώτη και Αιγάλεω. Το FL News παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Το Αιγάλεω κλήθηκε να απολογηθεί, για τη συμπεριφορά του φροντιστή Δημήτρη Διαμάντη στο εξ αναβολής παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Ο δικηγόρος των Κυανόλευκων, Χάρης Γρηγορίου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να καταθέσει βεβαίωση του διαπιστευμένου της Ζακύνθου, Νίκου Γιαννούλη, ενώ ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνα, Χρήστος Αποστολίδης είπε: «Προς το τέλος του αγώνα η Ζάκυνθος προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις. Ο φροντιστής διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή. Λέει ότι κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, αλλά εκείνος δεν τον πλησίασε».

Ο Γρηγορίου ανέφερε:

«Στο 72' υπήρξε φυσική διακοπή, γιατί ένας ποδοσφαιριστής προσποιούνταν τραυματισμό. Προκλήθηκε αναστάτωση, γιατί ο χρόνος είναι χρήμα. Παίζαμε με την ήδη υποβιβασμένη Ζάκυνθο, το αποτέλεσμα ήταν 1-1 και θα ήταν οδυνηρή η ισοπαλία για το Αιγάλεω που έχει στόχο ανόδου. Ο φροντιστής ήταν τόσο κόσμιος που μίλησε στον πληθυντικό στον διαιτητή. Του είπε "σας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σας". Δεν κινήθηκε απειλητικά, ούτε έδειξε παραβατική διάθεση. Ακόμα και ο διαπιστευμένος της Ζακύνθου, Νίκος Γιαννούλης έλεγε ότι ο φροντιστής δεν είπε τίποτα».

Οι υπόλοιπες υποθέσεις

Αστέρας Βλαχιώτη: Προσκόμισε ιατρική βεβαίωση ότι ο προπονητής - UEFA Pro, Βασίλης Αργυρίου ήταν απών από τον αγώνα με τη Ρόδο λόγω οξείας οσφυαλγίας.
Παναθηναϊκος Β: Απολογήθηκε για την απουσία προπονητή - κατόχου UEFA Pro στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β.
ΠΑΟΚ Β: Πήρε αναβολή για τις 11 Μαρτίου και για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον Πανσερραϊκό.
Καβάλα: Αναβλήθηκε για τις 11 Μαρτίου η απολογία της για τη συμπεριφορά των Μανάφη, Σουμουλίδη στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Αν. Καρδίτσας: Για τις 11 Μαρτίου αναβλήθηκε η απολογία των Αγγελή, Φυτίλη, Μυροφορίδη για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα με την Καβάλα.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Φεβρουάριος 2022 14:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep