Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιλάβιος για τις τρεις, για Μπέο και απειλές

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος αναφέρθηκε στις απειλές που δέχτηκε, για το φραστικό επεισόδιο με τον Αχιλλέα Μπέο και για το θέμα Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή.

Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στον Sentra fm και αναφέρθηκε... 


...στο αν υπήρξε φραστικό επεισόδιο με τον Αχιλλέα Μπέο:  «Moυ επιτέθηκε, όχι ακριβώς φραστικά. Μου είπε κάποια πράγματα όχι ευχάριστα αλλά δεν μου επιτέθηκε φραστικά. Δεν κατάλαβα καν τι μου είπε. Νομίζω ότι είπε κάτι για τον Ολυμπιακό Βόλου. Όταν πηγαίνεις στο γήπεδο πηγαίνεις για ένα σκοπό. Ο σκοπός αυτός ήταν η Εθνική. Αμα είναι να ακούς όλο τον κόσμο… Μου είπε κάτι δυσάρεστο για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά δεν μου επιτέθηκε φραστικά».

 

...στο θέμα των τριών ομάδων: «To ΔΣ σήμερα ζήτησε να ενταχθούν αυτές οι ομάδες στη Football League. Σε μια Ενωση η Ομοσπονδία δεν μπορεί να επιβάλλει κάτι. Πες ότι το επιβάλλει η Ομοσπονδία και η Ενωση δεν το κάνει. Ποια είναι η ποινή; Το θέμα είναι να υπάρχει μια συναίνεση όλων των φορέων. Υπάρχουν διάφορα νομικά προβλήματα αλλά όταν μιλάμε για συναίνεση μιλάμε για μη προσβολή».

 

...στις απειλές που δέχεται και αν προτίθεται να καταθέσει μηνύσεις: «Βεβαίως, θα τα καταθέσω όλα στην Αστυνομία για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Αυτό είναι βέβαια για τρεις ομάδες όπως μου είπαν. Για τις τρεις ομάδες είναι οι απειλές. Για Ηρακλή, Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου. Όπως επίσης έχω και ανώνυμες επιστολές. Το τελευταίο περιστατικό είναι περίπου κανα 20ήμερο. Δεν έχουν συμβεί περιστατικά στην καθημερινή μου ζωή αλλά το θέμα είναι να μην συμβαίνουν. Βλέπω γενικά βία, βλέπω να χτυπιούνται άνθρωποι. Τι να πω, αν η βία είναι λύση στα προβλήματα… Ολου του κόσμου όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αυτό με ξεπερνά».

Last modified onΤετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2012 15:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep