Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σιγή ασυρμάτου το... ποδόσφαιρο

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής (2/9) δεν είχε κλειστεί κανένα ραντεβού ανάμεσα στους φορείς του ποδοσφαίρου για να συζητήσουν την αναδιάρθρωση και όλα δείχνουν πως δεν ανοίγει η πόρτα των επαγγελματικών κατηγοριών για τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής (2/9) δεν είχε κλειστεί κανένα ραντεβού ανάμεσα στους φορείς του ποδοσφαίρου για να συζητήσουν την αναδιάρθρωση και όλα δείχνουν πως δεν ανοίγει η πόρτα των επαγγελματικών κατηγοριών για τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή.

Καμία επαφή ανάμεσα στους φορείς για το ραντεβού που θα έκρινε την τύχη Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή.

Το τελεσίγραφο της διοργανώτριας λήγει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, αλλά από την Παρασκευή 31 Αυγούστου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου δεν είχε κλειστεί κανένα ραντεβού με ΕΠΟ και Super League για να μιλήσουν όλες οι πλευρές μαζί.

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής δεν ήταν προγραμματισμένο κανένα ραντεβού ανάμεσα στους φορείς του ποδοσφαίρου ώστε να συζητηθεί το θέμα που έθεσε η Football League για την κοινή απόφαση στην αναδιάρθρωση. Την Πέμπτη το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Football League που αποφάσισε πως θα πρέπει να καθίσουν όλοι οι φορείς σε ένα τραπέζι για να συζητήσουν τα θεσμικά και νομικά προβλήματα που προκύπτουν για την είσοδο του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Το θέμα της αναδιάρθρωσης που ξεκίνησε με ένα έγγραφο της ΕΠΟ προς την Football League πέρασε από πολλά κύματα για να φτάσει πάλι στην Football League και από εκεί στην αφηρημένη έννοια του "ποδοσφαίρου" που πρέπει να καθίσει μαζί σε ένα τραπέζι για να αποφασίσει.

Η περιπέτεια του φετινού καλοκαιριού πιθανότατα θα κλείσει με μια συζήτηση για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν θα γίνει ποτέ και λόγω χρονικών ορίων θα κλείσει κάπου εδώ το θέμα.

Η ανακοίνωση «έμοιαζε» με πρόσκληση προς τις άλλες πλευρές, την ΕΠΟ και την Super League ώστε να τεθεί το θέμα στην τελική του μορφή. Το τελεσίγραφο της διοργανώτριας λήγει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, αλλά από την Παρασκευή 31 Αυγούστου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου δεν είχε κλειστεί κανένα ραντεβού για να μιλήσουν όλες οι πλευρές μαζί.

Αυτό δείχνει πως οι πιθανότητες για την είσοδο των τριών στο πρωτάθλημα έχουν μειωθεί δραματικά και φάνηκε ακόμη περισσότερο από τις τοποθετήσεις προέδρων της Football League για τα νομικά κολλήματα του θέματος. Η περιπέτεια του φετινού καλοκαιριού πιθανότατα θα κλείσει με μια συζήτηση για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν θα γίνει ποτέ και λόγω χρονικών ορίων θα κλείσει κάπου εδώ το θέμα.

H Football League έδωσε τα περιθώρια που μπορούσε και την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου πιθανότατα θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος με τις 18 ομάδες.

Μοιάζει απίθανο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, να συζητήσουν και να βρουν λύσεις σε λιγότερο από 48 ώρες, αφού η Football League έδωσε τα περιθώρια που μπορούσε και την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου πιθανότατα θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος με τις 18 ομάδες.

Last modified onΔευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2012 04:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep