Μπάχαλο με τον κορονοϊό!

Τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού βάζουν φρένο σε Super League 2 και Football League.

Το απόγευμα του Σαββάτου (31/10) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Όπως ξεκαθαρίστηκε, στις περιοχές με αυξημένο κίνδυνο, θα επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων μόνο της Super League 1, της Basket League και των ευρωπαϊκών αγώνων.

aametr

Αν σκεφτεί κανείς πόσες πόλεις της χώρας είναι στο επίπεδο Β, αντιλαμβάνεται ότι τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα είναι απίθανο να διεξαχθούν οι αγώνες σε Super League 2 και Football League. Μοιραία, λοιπόν, οι δύο μικρές κατηγορίες, εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσουν καλό... Δεκέμβριο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το καλαντάρι. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι οι μοναδικές που ακόμα δεν έχουν πάει στη σέντρα.

Γιατί εκτός απροόπτου; Πιθανόν να διεξαχθούν πρωταθλήματα που θα μπορούν να εγγυηθούν εβδομαδιαία τεστ κορονοϊού και τήρησης πολύ αυστηρών πρωτοκόλλων. Κοινό μυστικό είναι, όμως ότι ελάχιστες ομάδες των δύο μικρών κατηγοριών μπορούν να το πράξουν ελλείψει εσόδων και, φυσικά, ούτε κατά διάνοια δεν το πράττουν όλες κατά τη διάρκεια της έως τώρα προετοιμασίας τους.

Last modified onΣάββατο, 31 Οκτώβριος 2020 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep