Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τελευταίο χαρτί

Παναιτωλικός και Εργοτέλης θέλουν να κρατήσουν την πόρτα της Super League ανοικτή και με αυτή την καταγγελία παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για παραμονή. Παναιτωλικός και Εργοτέλης θέλουν να κρατήσουν την πόρτα της Super League ανοικτή και με αυτή την καταγγελία παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για παραμονή.

Εργοτέλης και Παναιτωλικός παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για επιστροφή στην Super League με την καταγγελία που έκαναν κατά της Κέρκυρας και του Πανιωνίου.

Την τελευταία τους προσπάθεια για να μείνουν στην Super League έκαναν ο Εργοτέλης και ο Παναιτωλικός με την προσφυγή στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κατά της Κέρκυρας και του Πανιωνίου. Οι δύο ομάδες υποστηρίζουν πως ήταν παράνομη η συμμετοχή Πανιωνίου και Κέρκυρας στο πρωτάθλημα μετά τον Δεκέμβριο του 2011, αφού είχαν χρέη προς ποδοσφαιριστές. Ζητούν να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του πρωταθλήματος πριν πάρουν απόφαση για αυτή την καταγγελία τα πειθαρχικά όργανα και την Πέμπτη (12/7) θα γίνει η εκδίκαση της.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 12-07-2012 και ώρα 11.30 τις παρακάτω ΠΑΕ :

Α) ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα) «Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων».

Β) ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα) «Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων»

Γ) ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα) «Κατόπιν της από 9-7-2012 καταγγελίας της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καλείσθε να εμφανισθείτε ενώπιον της παρούσης Επιτροπής, στις 12-7-2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30, προς αντίκρουση των εις βάρος σας καταγγελλομένων».

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2012 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep