«Περίεργα παιχνίδια»

H Federbet δήλωσε έκπληκτη από τα αποτελέσματα της Football League που χρίζουν διερεύνησης.

Ούτε ένα «ύποπτο» προς χειραγώγηση παιχνίδι δεν έχει δημοσιοποιηθεί φέτος στη Football League παρότι η ΕΕΑ έχει... βουνό από φακέλους να εξετάσει. Βέβαια, η Federbet που ασχολείται με την παρακολούθηση της στοιχηματικής ροής και καταγράφει περιπτώσεις χειραγωγημένων αγώνων, εντόπισε αρκετά... περίεργα παιχνίδια για την 32η και 33η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Η Feerbet χαρακτήρισε πρωταθλητή στα «ύποπτα» τον ΑΟ Χανιά και με ανάρτησή της στο Facebook στάθηκε στα αποτελέσματα της κρητικής ομάδας, αλλά και των Αναγέννησης Καρδίτσας, Πανελευσινιακού, Καλλιθέας, Αχαρναϊκού, Αιγινιακού και Παναιγιαλείου. Αναλυτικά ανέφερε:

«Η Ελλάδα δεν σταματά να μας εκπλήσσει με παιχνίδια που πρέπει να συγκεντρώσουν την προσοχή των ποδοσφαιρικών αρχών. Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές ήταν πλούσιες σε περίεργα παιχνίδια. Τα Χανιά είναι ένας από τους πρωταθλητές σε ύποπτα. Έχει βρεθεί στο επίκεντρο και στο παρελθόν. Και τώρα... Αρχικά έχασε από τα Τρίκαλα με 1-6 με τεράστια στοιχήματα σε ευρύ χάντικαπ και στο over 3,5. Mία εβδομάδα αργότερα, τα Χανιά ηττήθηκαν από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 με γιγαντιαία στοιχήματα στα over 2,5. Πολλές συμπτώσεις, έτσι δεν είναι;

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι ακόμα μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας που θα πρέπει να ερευνηθεί από τις αρχές. Αρχικά ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Αχαρναϊκό. Φαίνεται ότι οι παίκτες του στοιχήματος πίστεψαν πολύ σε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί πολύ απλά σπάσανε όλα τα πονταρίσματα στο 1-1 ως ακριβές σκορ. Μία εβδομάδα αργότερα η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε από τον ΟΦΗ με παρόμοια ασύλληπτα στοιχήματα.

Μερικά τεράστια πονταρίσματα που επιβεβαιώθηκαν από τα αποτελέσματα στην Ελλάδα:

Πανελευσινιακός – Καλλιθέα (over 2) 1-3
Αιγινιακός – Αχαρναϊκός (άσος και over) 3-1
Παναιγιάλειος – Πανελευσινιακός (άσος και over) 4-0».

Media

Last modified onΤετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 00:41

1 comment

  • Παπαϊωάννου Χρήστος
    Παπαϊωάννου Χρήστος Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017 09:55 Comment Link

    Ωρέ παλληκάρια, γιατί η Αναγέννηση Καρδίτσας, και όχι ο Αχαρναϊκός και ο ΟΦΗ:::

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep