Απαγόρευση για Καρδίτσα

Απαγόρευση μετακίνησης για τους οπαδούς των Τρικάλων στην Καρδίτσα. Απαγόρευση μετακίνησης για τους οπαδούς των Τρικάλων στην Καρδίτσα.

 Επίσημη ανακοίνωση για την μετακίνηση των φιλάθλων του ΑΟ Τρίκαλα από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Να μην διατεθούν μεμονωμένα εισιτήρια στους φίλους της ομάδας των Τρικάλων, καθώς και στην απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης τους στην Καρδίτσα για την αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης 12 Απριλίου (16:00 – Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας) ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, προχθές Πέμπτη (06-04-2017) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2016-2017, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 – Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Μ.Τετάρτη (12-04-2017) και ώρα 16.00, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep