«Εξαπατήθηκε ο Βαρέλα»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Νίκο Βαρέλα, επιτέθηκε σε Ζάκυνθο και Football League.

Επίθεση στη Ζάκυνθο και στη Football League εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας μέσω της εφημερίδας «ΦΩΣ». Ο νομικός του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Νίκο Βαρέλα, αναφέρθηκε στην οικονομική διαμάχη του Ουρουγουανού με την επτανησιακή ομάδα, στην οποία αγωνιζόταν τη σεζόν 2014-2015.

Η δήλωση του Κούγια έχει ως εξής: «Ο Νίκο Βαρέλα, που σημειωτέον είναι καλό παιδί και από καλή οικογένεια, είχε δικαιωθεί για τα χρήματα που του οφείλονταν από τη Ζάκυνθο, με τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ, τον κ. Αλαφραγκή. Ο παίκτης εξαπατήθηκε από τη Ζάκυνθο, μια και ποτέ δεν είχε λάβει τα χρήματα που έπρεπε να είχε πάρει και παραπλανήθηκε. Η Football League όριζε τα παιχνίδια της χωρίς αυτό να έπρεπε να γίνεται. Η διοργανώτρια αρχή έπρεπε να ψάξει πολύ πιο αναλυτικά αυτό το ζήτημα και θα πρέπει να διερευνηθεί και ο γενικότερος ρόλος της.

Σας θυμίζω ότι στα γραφεία της με τον κ. Καλογιάννη ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί μαζί του ο κ. Μαυρονάσιος, που έχει καθίσει και στον πάγκο της Ζακύνθου. Πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας γιατί υπάρχει δεδικασμένο. Ό,τι αδίκημα πλαστογραφίας έχει οδηγήσει σε υποβιβασμό της ομάδας που ενεπλάκη σε κάτι τέτοιο. Η Παναχαϊκή έχει έννομο συμφέρον από την κατάληξη αυτής της ιστορίας. Αυτό είναι εύκολα αντιληπτό από τον καθένα».

Last modified onΚυριακή, 29 Μάιος 2016 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep