Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

Ο Τσιώλης της Β’ Εθνικής

Καταξιωμένος προπονητής είναι ο Σάκης Τσιώλης στην Ελλάδα, μετρώντας πολλές επιτυχίες τόσο στη Super League, όσο και στη Β’ Εθνική.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός από το 1996 που ξεκίνησε να εργάζεται σε πάγκους, έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες στη Β’ Εθνική και έχει πανηγυρίσει την άνοδο με τέσσερις από αυτές, κάτι που στοχεύει να κάνει και με την ΑΕΛ. Αν και έχει να δουλέψει στη Football League από το 2010, μετρά 194 αγώνες στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με απολογισμό 94 νίκες, 41 ισοπαλίες και 59 ήττες, και όλα αυτά με οκτώ διαφορετικές ομάδες. Το flnews.gr σας θυμίζει τις πετυχημένες πορείες του Σάκη Τσιώλη στη Β’ Εθνική.

Η πρώτη του επιτυχία ήταν με τον Πανηλειακό, καθώς μετά από δύο χρονιές στη δεύτερη κατηγορία, το 2002-03 κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Α’ Εθνική. Τέσσερα χρόνια αργότερα, επανέλαβε αυτή την επιτυχία ως προπονητής του Λεβαδειακού, καθώς το 2006-07 ανέβασε τους Βοιωτούς στη Super League, αν και ανέλαβε στα μέσα της σεζόν.

Η θητεία του Τσιώλη στον Θρασύβουλο ήταν αυτή που έκανε τον ποδοσφαιρικό κόσμο να παραδεχτεί την αξία του. Τη σεζόν 2007-08 οδήγησε την ομάδα της Φυλής για πρώτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια της Α’ Εθνικής, ενώ είχε και αξιόλογη πορεία σε αυτά.

Επόμενο πρότζεκτ που ανέλαβε, ήταν αυτό του Ολυμπιακού Βόλου τη σεζόν 2009-10, με τον έμπειρο προπονητή να κατακτά την άνοδο για τους «ερυθρόλευκους» που επέστρεψαν στα σαλόνια μετά από 20 χρόνια.

Μετά από μια προπονητική πορεία 20 ετών, ο Σάκης Τσιώλης θα αναλάβει τα ηνία της αγαπημένης του ΑΕΛ, με την οποία ως παίκτης έχει ζήσει απαράμιλλες στιγμές δόξας. Στόχος του είναι να βοηθήσει τους «βυσσινί» να επιστρέψουν και πάλι στη Super League, πραγματοποιώντας το όνειρο των οπαδών τους.

Last modified onΤετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2016 01:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep