Οι «άγνωστοι» ξένοι (photos)

Ποιοι ξένοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν το καλοκαίρι στη Football League και ακόμα περιμένουν το ντεμπούτο τους.

Η αγορά του εξωτερικού απασχόλησε και φέτος τις ομάδες της Football League ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας. Άλλοι ήρθαν με μεγάλες προσδοκίες, άλλοι από... τοπικές κατηγορίες και άλλοι ως επενδύσεις. Κοινό στοιχείο για εννέα εξ αυτών; Ότι έπειτα από οκτώ αγωνιστικές δεν έχουν καταγράψει λεπτό συμμετοχής, ενώ ένας εξ αυτών μας αποχαιρέτησε. Το flnews.gr τους συγκέντρωσε και σας τους παρουσιάζει τους «άγνωστους» ξένους της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας...

Αχμέντ Καμαρά (Εργοτέλης)
Χώρα: Γουινέα
Ημερομηνία γέννησης: 2/2/91
Θέση: Επιθετικός

kama

Αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους (10/9) και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την άνοδο. Ήρθε από τον Αστέρα Βάρης, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει μετρήσει λεπτό συμμετοχής. Πρόσφατα ξεπέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ντάνιελ Τέιλορ Κούπερ (Αχαρναϊκός)
Χώρα: ΗΠΑ
Ημερομηνία γέννησης: 16/12/92
Θέση: Αμυντικός

coup

Όταν ο Αχαρναϊκός ανακοίνωνε τη συμφωνία του με τον Αμερικανό μπακ μιλούσε για ποδοσφαιριστή με αρκετές περγαμηνές από αθλητικά κολέγια της πατρίδας του. Ο 23χρονος, πάντως, πέρα από τη συμμετοχή του σε κάποιες αποστολές δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του.

Αμράχ Λαλί (Ζάκυνθος)
Χώρα: Καναδάς
Ημερομηνία γέννησης: 18/2/90
Θέση: Τερματοφύλακας

llaly

Τις τελευταίες ώρες της θερινής περιόδου μεταγραφών υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ζάκυνθο ο Αμράχ Λαλί. Η συγκεκριμένη προσθήκη έγινε όταν οι «κυανοκίτρινοι» τον παρακολούθησαν να αγωνίζεται με τον Αίαντα Ευόσμου σε φιλικό ματς. Έγινε εισήγηση για την απόκτησή του, όμως το όνομά του δεν βρίσκεται μεταξύ των τριών τερματοφυλάκων που έχουν παίξει μέχρι τώρα.

Ρικάρντο ντα Σίλβα Φαρία (Καλλιθέα)
Χώρα: Βραζιλία
Ημερομηνία: 9/2/92
Θέση: Μέσος

rica

Ήρθε από το πρωτάθλημα της Μάλτας ως επένδυση για το μέλλον. Αρχικά έγινε γνωστό ότι το δελτίο του δεν μπορούσε να εκδοθεί, γιατί ήταν ερασιτέχνης, όμως ο Ρικαρντίνιο, σύμφωνα με τους «κυανόλευκους», έχει δικαίωμα συμμετοχής. Μέχρι τώρα, πάντως, δεν έχει παίξει ούτε λεπτό.

Χάινεκ Προκς (Καλλιθέα)
Χώρα: Τσεχία
Ημερομηνία γέννησης: 3/12/86
Θέση: Επιθετικός

Hynek Prokeš

Ήρθε, δοκιμάστηκε, έπεισε και υπέγραψε συμβόλαιο με την Καλλιθέα. Ο 29χρονος Τσέχος βρίσκεται σε κάποιες αποστολές των «κυανόλευκων», αλλά η μοναδική του συμμετοχή ήταν ένα 90λεπτο στο Κύπελλο απέναντι στη Λαμία. Στο πρωτάθλημα αναμένει το ντεμπούτο του.

Αρμάντο Πουλίδο (Κισσαμικός)
Χώρα: Μεξικό
Ημερομηνία γέννησης: 25/3/89
Θέση: Επιθετικός

puo

Το καλοκαίρι απασχόλησε ούτε λίγο, ούτε πολύ τρεις ομάδες. Στην Ελευσίνα δοκιμάστηκε, άρεσε, αλλά τελικά αποφασίστηκε ότι υπήρχε πληρότητα στη θέση του. Το ίδιο συνέβη και στον Πανσερραϊκό. Ακολούθησε ο Κισσαμικός και εκεί που η μεταγραφή του έδειχνε ότι θα «ναυαγούσε» ο πρόεδρος, Αντώνης Ροκάκης τον έπεισε να υπογράψει. Ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο του Ολυμπιακού, όχι μόνο δεν έχει παίξει, αλλά δεν έχει μπει ούτε μία φορά σε αποστολή των νεοφώτιστων.

Γιάνγκ Τσιμότζι (Κισσαμικός)
Χώρα: Μαλάουι
Ημερομηνία γέννησης: 16/1/87
Θέση: Αμυντικός μέσος

tzi

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής των νεοφώτιστων που περιμένει το ντεμπούτο του. Αδερφός του Ταουόγκα Τσιμότζι του Πλατανιά, ο Γιανγκ Τζούνιορ υπέγραψε στον Κισσαμικό, αλλά ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν του έχει επιτρέψει να πάρει χρόνο συμμετοχής ακόμα.

Νταμιάν Λούνα (Κισσαμικός)
Χώρα: Αργεντινή
Ημερομηνία γέννησης: 21/2/85
Θέση: Μέσος

lon

Ήρθε στον Κισσαμικό με όπλο το γεμάτο βιογραφικό του, αλλά ακόμα περιμένει να καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα της Κρήτης. Ο Νταμιάν Λούνα έχει παίξει σε ομάδες της πατρίδας του, αλλά και σε Χιλή, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Περού. Στη Football League το ντεμπούτο... αγνοείται.

Βλάντισλαβ Ρομανόφ (Τρίκαλα)
Χώρα: Βουλγαρία
Ημερομηνία γέννησης: 7/2/88
Θέση: Μεσοεπιθετικός

roma

Αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών του ΑΟ Τρίκαλα. Ήρθε με μεγάλες προσδοκίες, στη θεσσαλική πόλη έκαναν λόγο για «βόμβα», αλλά μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου όλοι οι προπονητές μιλούσαν για έναν ανέτοιμο ποδοσφαιριστή. Πριν προλάβει να μπει για πρώτη φορά σε αποστολή ο Βλάντισλαβ Ρομανόφ αποτέλεσε παρελθόν, λύνοντας το συμβόλαιό του.

Last modified onΠέμπτη, 12 Νοέμβριος 2015 02:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep