Αποφασίζει για Κέρκυρα

Εκδικάστηκε η καταγγελία του Εργοτέλη σε βάρος της Κέρκυρας.

Την Τετάρτη (24/06) θα ανακοινώσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την απόφασή της σε ό,τι αφορά στην προσφυγή - καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κέρκυρας για παράβαση των όρων μεταβίβασης των μετοχών της.

Οι Κρητικοί θεωρούν ότι θα δικαιωθούν και θα πάρουν τη θέση των Φαιάκων στη Super League. Σημειώνεται ότι από πλευράς της κρητικής ΠΑΕ το «παρών» έδωσαν ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Παπουτσάκης, ο πρόεδρος, Γιάννης Δασκαλάκης και ο νομικός σύμβουλος, Δημήτρης Βαγιάκος. Από την πλευρά των Φαιάκων ήταν παρών ο Γιώργος Λιμπάντσης.

Σε ό,τι αφροά στην καταγγελία του Ολυμπιακού για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, η Επιτροπή αναμένει περισσότερα στοιχεία από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ (η απόφαση θα απαγγελθεί στις 24.06.15)

Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ (η απόφαση θα απαγγελθεί στις 24.06.15)».

Last modified onΠέμπτη, 18 Ιούνιος 2015 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep