«Παρωδία τα μπαράζ»

Ο Σωτήρης Αντωνίου ζητά να ανέβουν χωρίς μπαράζ οι δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής.

Για το ενδεχόμενο να γίνουν μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής μίλησε στον Arena Fm ο Σωτήρης Αντωνίου. Ο προπονητής του Παναργειακού είπε το αυτονόητο, ότι η ομάδα του έχει σταματήσει προπονήσεις από τον Μάιο και ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές συζητούν με άλλες ομάδες και ζήτησε να ανέβουν απευθείας στη Football League οι τέσσερις δεύτεροι, αφού τα μπαράζ θα είναι... παρωδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντωνίου:

Για το αν κάνει προπονήσεις η ομάδα του:
«Η ομάδα μου τελείωσε 17 Μαΐου το πρωτάθλημα, κάναμε μια εβδομάδα προπονήσεις και μετά σταματήσαμε. Τώρα ακούγονται διάφορα για αγώνες μπαράζ. Όλα αυτά που γίνονται δεν είναι σοβαρά. Όλες οι ομάδες ταλαιπωρούνται και αν γίνουν μπαράζ θα είναι μια παρωδία. Ελπίζω να δικαιωθούν οι δευτεραθλητές όλοι και να γίνει ένα πρωτάθλημα Β’ εθνικής με 20 ομάδες όπως λέει ο κανονισμός».

Για τις δυσκολίες που θα υπάρξουν αν γίνουν μπαράζ:
«Πάνω από όλα είναι προπονητικά δύσκολο, γιατί όλα τα παιδιά είναι στο μεταβατικό στάδιο αυτή την στιγμή. Κάποιοι ποδοσφαιριστές ήδη έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες και άλλα βρίσκονται σε συζητήσεις. Αν γίνουν τα μπαράζ υπάρχουν πολλά προβλήματα. Εμένα ευχή μου είναι να βγουν όλες οι ομάδες επειδή το αξίζουν. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι απόφαση θα πάρουν και αναλόγως θα πράξουμε. Ίσως τις επόμενες μέρες μαζευτούμε και εμείς για να είμαστε έτοιμοι για ενδεχόμενα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να ενωθεί ο Παναργιακός με την Ερμιονίδα:
«Είναι ένα θέμα καθαρά διοικητικό αυτό».

Last modified onΤετάρτη, 17 Ιούνιος 2015 18:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep