Στα χέρια του Μποτσιβάλη

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης ψηφίστηκε ομόφωνα από τη ΓΣ του Απόλλωνα Καλαμαριάς να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης ψηφίστηκε ομόφωνα από τη ΓΣ του Απόλλωνα Καλαμαριάς να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (18/5), ανέθεσε ομόφωνα στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Οι συμμετέχοντες στη ΓΣ ψήφισαν υπέρ της υλοποίησης της συμφωνίας του Βολιώτη επιχειρηματία με τη διοίκηση του ποντιακού συλλόγου.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο «Μetropolis 95,5», ο Μποτσιβάλης οριοθέτησε τους στόχους τους λέγοντας: «Στόχοι μου είναι η άμεση επιστροφή της ομάδας στη Football League και η βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς όλους τους φιλάθλους και τους Πόντιους να στηρίξουν την ομάδα με την παρουσία τους γιατί μαζί με τη βοήθειά τους μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή».

Last modified onΤρίτη, 19 Μάιος 2015 12:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep