Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καμπ στη Νέα Μάκρη

Με επικεφαλής τον Βασίλη Βούζα διοργανώνεται καμπ για παιδιά από 7 έως 16 ετών.

Το «Football Summer Camp 2014» θα διεξαχθεί το πενθήμερο 30 Ιουνίου – 4 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Μακρής για παιδιά ηλικίας 7 έως 16 ετών. Επικεφαλής του προπονητικού τιμ θα είναι ο τεχνικός, Βασίλης Βούζας που θα έχει και το ρόλο του συντονιστή, ενώ θα είναι υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίου Τύπου:

«Η World Sports Tournaments διοργανώνει το Football Summer Camp 2014, για παιδιά από 7 έως 16 ετών. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις άρτιες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Νέας Μάκρης, από 30 Ιουνίου έως 04 Ιουλίου.

Στόχος του καμπ είναι η βελτίωση δεξιοτήτων και η καλύτερη κατανόηση του παιχνιδιού. Το επιστημονικά καταρτισμένο, έμψυχο δυναμικό της World Sports Tournaments θα είναι υπεύθυνο για την επίβλεψη των νεαρών αθλητών. Οι προπονήσεις θα είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες κάθε ηλικίας, ενώ θα δημιουργηθεί ξεχωριστό τμήμα για τερματοφύλακες. Επικεφαλής του προπονητικού team θα είναι ο προπονητής κάτοχος διπλώματος UEFA PRO Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα έχει το ρόλο του συντονιστή και θα είναι υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα. Το προπονητικό team θα δουλέψει πάνω σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού: τεχνική, τακτική, φυσική κατάσταση και προσωπικότητα. Το περιεχόμενο των δραστηριοτήτων αναλυτικά θα περιλαμβάνει θεωρία ποδοσφαίρου, προπόνηση ποδοσφαίρου, αθλητική ψυχολογία, διατροφή και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

kamp

Στο ποδοσφαιρικό αυτό γεγονός θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες με άλλες ακαδημίες. Τους αγώνες αυτούς θα παρακολουθήσουν επίσημοι προσκεκλημένοι ανιχνευτές (scouts) των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Ελλάδας, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται και μπορούν να παίξουν ρόλο στην ανίχνευση, ανάδειξη και προώθηση των ποδοσφαιρικών ταλέντων της Ελλάδας (Διαμεσολαβητές μεταγραφών, Μ.Μ.Ε). Στο προπονητικό καμπ θα πάρουν μέρος έως 100 συμμετέχοντες.

Αγόρια από 7 έως 16 (2007 - 1998) ετών και κορίτσια από 7 έως 12 ετών (2007 - 2002).

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν έως 25 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ http://www.worldsports.gr/sport-events/camps/football-summer-camp-2014

Football Summer Camp 2014

WORLD SPORTS TOURNAMENTS

Υπεύθυνη επικοινωνίας

Χίου Γεωργία - 6971 946891

Web: www.worldsports.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Last modified onΚυριακή, 29 Ιούνιος 2014 15:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep