Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τρία βήματα πριν την... άνοδο

Οι θέσεις για τις δύο ομάδες που θα πάρουν τα απευθείας εισιτήρια ανόδου και την τρίτη που θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη σε αγώνα μπαράζ, αναμένεται να κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Οι θέσεις για τις δύο ομάδες που θα πάρουν τα απευθείας εισιτήρια ανόδου και την τρίτη που θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη σε αγώνα μπαράζ, αναμένεται να κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Κέρκυρα και Νίκη Βόλου έχουν αποκτήσει προβάδισμα ανόδου, αλλά οι ισορροπίες μπορούν να αλλάξουν στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθούν τα play off. 

Η διαδικασία των play off δικαίωσε τον χαρακτήρα της και κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον παρότι οι ομάδες που πήραν το πρωτάθλημα σε Νότο και Βορρά ξεκίνησαν με προβάδισμα που τελικά δεν κατάφεραν να... κρατήσουν. Στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές δεν υπήρξε κανένα αδιάφορο παιχνίδι και μόνο ο Φωστήρας δεν διατηρεί βαθμολογικές ελπίδες για τις τρεις πρώτες θέσεις. Οι υπόλοιποι μονομάχοι έχουν μεταξύ τους ανοικτούς λογαριασμούς και φυσικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχει κριθεί τίποτε για την άνοδο, ή την σειρά των ομάδων μέχρι την τελευταία αγωνιστική των play off. 

Πολλά θα κριθούν αυτή την αγωνιστική που θα διεξαχθεί το Σάββατο, αφού τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων Κέρκυρα - Ηρακλής Ψαχνών και Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου θα κρίνουν πόσες ομάδες θα μείνουν στο "παιχνίδι" και για ποιες θέσεις. Με νίκη, η Κέρκυρα παίρνει προβάδισμα για τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Super League και αφήνει τον Ηρακλή Ψαχνών να παλεύει για την θέση του μπαράζ.

Από την άλλη, ο Ηρακλής με νίκη στο Καυτανζόγλειο επί του Ολυμπιακού Βόλου δημιουργεί δεύτερο γκρουπ για την διεκδίκηση της θέσης του μπαράζ με την Skoda Ξάνθη και αυτό θα ενισχυθεί αν η Νίκη Βόλου πάρει τρίποντο με τον Φωστήρα στην έδρα της και δημιουργηθεί μια απόσταση από την τρίτη θέση. Σε αυτή την περίπτωση μπαίνουν δυνατά και τα Χανιά με νίκη στην Πιερία επί του Αιγινιακού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/5) 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28/5) 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1/6)
ΚΕΡΚΥΡΑ                 22   ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 20 ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 18 ΚΕΡΚΥΡΑ  ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ  ΦΩΣΤΗΡΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 18 ΗΡΑΚΛΗΣ  ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ  ΧΑΝΙΑ 
ΧΑΝΙΑ 15 ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.
ΗΡΑΚΛΗΣ 15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 

  ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 

 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

* Μεταξύ τους αποτελέσματα 

** γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια 

*** θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 

Last modified onΤετάρτη, 21 Μάιος 2014 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep