Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ο Μπέος έχει σωσία»

Σύμφωνα με τη «Δίκη» ερευνάται η καταγγελία της Επισκοπής για τον Αχιλλέα Μπέο.

Εντολή στην εισαγγελία Βόλου να ερευνήσει την καταγγελία της Επισκοπής έδωσε η αντεισαγγελία του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ. Η ομάδα του Ρεθύμνου είχε υποστηρίξει ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από τον Αχιλλέα Μπέο.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη «Δίκη»:

«Η αντεισαγγελία του Αρείου Πάγου έδωσε εντολή στην εισαγγελία Βόλου να ερευνήσει την καταγγελία της ΠΑΕ Επισκοπή ότι ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος παρά τον ισόβιο αποκλεισμό του από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, βρέθηκε στα αποδυτήρια του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου - Επισκοπής. Μάλιστα, θα ερευνηθεί η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε αθλητική εφημερίδα, στην οποία ο κ. Μπέος εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο, δίπλα σε τραυματία ποδοσφαιριστή». Ωστόσο, από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, ο Μπέος δεν φαίνεται πουθενά στον αγωνιστικό χώρο...

Λίγη ώρα αργότερα ο παρατηρητής του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Επισκοπή, Σπύρος Κατσιώτης έκανε παρέμβαση και επιτέθηκε στην ομάδα του Ρεθύμνου! «Άκουσα τη διαμαρτυρία της Επισκοπής ότι έγυγε από κολαστήριο. Η φιλοξενία ήταν άριστη. Τον Μπέο τον γνωρίζω, ήταν στην κερκίδα. Τον αδικείτε που λέτε ότι ήταν στα αποδυτήρια. Αυτό είναι λάθος. Αντίθετα, η Επισκοπή προκαλούσε, κάτι που μου είπε και ο 4ος». Παρά τις εκκλήσεις του παρατηρητή να δείξει ο Θωμαΐδης τη φωτογραφία για να αποδειχτεί αν ήταν ή όχι ο Μπέος στον αγωνιστικό χώρο, η φωτογραφία ποτέ δεν παρουσιάστηκε.

Σε εκείνο το σημείο η δημοσιογράφος, Ειρήνη Βανταράκη του είπε: «Ο Βόλος, όμως δεν έκανε καταγγελία», με τον Κατσιώτη να λέει: «Ο Μπέος πάντα στην κερκίδα είναι, όχι στα αποδυτήρια. Μάλιστα, στον αγώνα με την Παναχαϊκή ο κύριος Κούγιας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε προθέρμανση μαζί τους. Να σας πω ότι όταν τραυματίστηκε ο Καρράς ο πάγκος της Επισκοπής γελούσε με τον τραυματισμό του αντί να βοηθήσει». Βέβαια, οι φωτογραφίες από το γήπεδο δείχνουν ποδοσφαιριστές της Επισκοπής σοκαρισμένους από το χτύπημα του ποδοσφαιριστή, κάτι που προφανώς δεν αντιλήφθηκε ο ίδιος.

Όταν ο παρουσιαστής Κυριάκος Θωμαΐδης υποστήριξε ότι υπάρχει φωτογραφία που δείχνει τον Μπέο να βρίσκεται δίπλα στον τραυματία Καρρά στον αγωνιστικό χώρο, ο παρατηρητής του είπε: «Αυτό είναι λάθος. Υπάρχει ένα μέλος της διοίκησης που μοιάζει εκπληκτικά με τον κύριο Μπέο». Και ο Θωμαΐδης ρώτησε: «Δηλαδή έχει σωσία;», με τη δημοσιογράφο, Βανταράκη να προσθέτει: «Ίσως όταν γίνει δήμαρχος να τον αναπληρώνει στις ομιλίες του».

Last modified onΤετάρτη, 26 Μάρτιος 2014 01:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep