Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αν άρχιζαν τα play off

Η ήττα του Ηρακλή στην Καρδίτσα έδωσε βαθμούς στους αντιπάλους του, ενώ στον Νότιο όμιλο οι ισοπαλίες δεν άλλαξαν την κατάσταση.

Μετά το τέλος της 25ης αγωνιστικής έχουν ξεκαθαρίσει οι πέντε από τις οκτώ θέσεις των play off και το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει η μάχη για ακόμη τρεις θέσεις. Στο Βόρειο όμιλο ο Ηρακλής θέλει απλά νίκη με την Ζάκυνθο για να "κλειδώσει" την τέταρτη θέση άσχετα με το τι θα κάνει η Αναγέννηση Καρδίτσας που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Γηραιό και δοκιμάζεται στην έδρα της Νίκης Βόλου.

Στον Νότιο όμιλο ο Ολυμπιακός Βόλου και τα Χανιά έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στα play off και μένουν πλέον δύο θέσεις για τρεις ομάδες, με το ντέρμπι ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Ηρακλή Ψαχνών να κρίνει τα πάντα. Η ομάδα που θα κερδίσει, εξασφαλίζει την είσοδό της στην τετράδα, ενώ για την ομάδα της Εύβοιας αρκεί και η ισοπαλία. Ο Παναιγιάλειος έχει μπροστά του την αναμέτρηση με την Επισκοπή και με νίκη μένει στην τετράδα, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον βολεύει η ισοπαλία, αλλά ακόμα και ήττα (εάν νικήσει ο Ηρακλής Ψαχνών στον Ταύρο).

Αν άρχιζαν τώρα τα play off η βαθμολογία θα ήταν...

ΟΜΑΔΑ BAΘ.
1 Κέρκυρα 6
2 Ολυμπιακός Βόλου 6
3 Νίκη Βόλου 2                                                            
4 Αιγινιακός 1
5 Χανιά  1
6 Ηρακλής  0
7 Ηρακλής Ψαχνών 0
8 Παναιγιάλειος 0

* Η σειρά των ομάδων είναι αλφαβητική, επειδή δεν υπάρχουν ισοβαθμίες ανάμεσά τους.    

Last modified onΚυριακή, 23 Μάρτιος 2014 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep