Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αυτός είναι ο Τάλαγκας»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τον εμφανιζόμενο ως Γιώργο Παπαδόπουλο, Γιώργο Τάλαγκα.

Ο δικηγόρος των Μανώλη Σκούφαλη, Τάσου Κυριάκου, Δημήτρη Κοντοδήμου και Νίκου Πουρτουλίδη, Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM και αναφέρθηκε στην υπόθεση που έχει αναλάβει εδώ και αρκετό καιρό και γιατί οι παραπάνω ποδοσφαιριστές κινούνται νομικά σε βάρος του Ανδρέα Πάτση. Παράλληλα, επανέλαβε ό,τι και στην ανακοίνωσή του, δηλαδή ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος που έκανε τις αποκαλύψεις για τον αγώνα με τον Ηρακλή, λέγεται, Γιώργος Τάλαγκας!

Αναλυτικά ο Κούγιας δήλωσε:

«Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και το έχω αναλάβει πολύ προηγουμένως, γιατί από το καλοκαίρι σε σχέση με ορισμένους ποδοσφαιριστές της Νίκης βόλου έχει δημιουργηθεί μια πολύ άσχημη κατάσταση, η οποία δεν τιμά κανέναν από αυτούς που την δημιούργησαν. Όπως έχουν καταγγείλει στο γραφείο μου και όπως έχει καταγγελθεί και στον σύνδεσμο των ποδοσφαιριστών, με το τέλος του περσινού πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα μετά το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ, οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου άρχισαν να καλούνται από τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Πάτση για να εξοφληθούν τα οφειλόμενά τους τους.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν λαμβάνειν τουλάχιστον το μισό ποδόσφαιρο της περσινής χρονιάς. Όπως κατήγγειλε στο γραφείο μου ο κ. Σκούφαλης όταν επισκέφτηκε τα γραφεία αυτά για να συναντήσει τον κ. Πάτση τον περίμεναν δυο μπράβοι και με τις...γνωστές μεθόδους και συνοπτικές διαδικασίες τον υποχρέωσαν χωρίς να πάρει, ούτε ένα ευρώ να υπογράψει την λύση του συμβολαίου του και της επομένης χρονιάς και έναντι των οφειλομένων από την περσινή χρονιά που ήταν 27.000 ευρώ, του έδωσαν δυο συναλλαγματικές συνολικού ποσού 10.000 ευρώ που ήταν άκυρες, γιατί ήταν συμπληρωμένες με παράνομο τρόπο.

Την επομένη μέρα έχει κληθεί να εξοφληθεί ο πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής Τάσος Κυριάκος. Έχει μάθει, όμως τι έχει γίνει με τον Σκούφαλη και δεν πηγαίνει. Και το ίδιο βράδυ στην πιλοτή του σπιτιού του στην Λάρισα κάποιοι άγνωστοι έχουν ρίξει καυστικό υγρό και κατέστρεψαν το αυτοκίνητό του. Αμέσως επικοινώνησε και αυτός μαζί μου και αυτή τη στιγμή η εντολή που έχουμε πάρει είναι να συντάξουμε μηνύσεις για εκβίαση και απάτη εις βάρος τόσο του κ. Πάτση όσο και για τους υπόλοιπους που προανέφερα. Ενώ συμβαίνει αυτό εμφανίζονται στο γραφείο μου οι Πουρτουλίδης και Κοντοδήμος, οι οποίοι θέλουν να διεκδικήσουν χρήματα και το κοινοποιούμε στην Νίκη Βόλου και μετά από λίγο καιρό, με θαυμασμό όλη η Ελλάδα ανακαλύπτει μια πολύ μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του κ.Θωμαίδη, ο οποίος λέει ότι πρόεδρος ομάδας καταγγέλλει στήσιμο της ομάδας του από τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν λέει βέβαια τίποτα για τους ποδοσφαιριστές, μέχρι που εμφανίστηκε μια πολύ μεγάλη μορφή (Γιώργος Παπαδόπουλος). Αυτός λέγεται Γιώργος Τάλαγκας, αυτό είναι το πραγματικό του όνομα. Στην Πάτρα αυτός είναι από τα σημεία αναφοράς, στα καφενεία στα ραδιόφωνα στις εφημερίδες και στα δικαστήρια. Μιλάμε για μεγάλη μορφή. Και τον επέλεξε λοιπόν ο κ. Πάτσης να τον εκπροσωπήσει ως αξιόπιστος που θα κατήγγειλε το μεγάλο ατόπημα των τριών ποδοσφαιριστών.

Ο Γιώργος Τάλαγκας λοιπόν δεν είναι άγνωστο πρόσωπο, είχε εμφανιστεί κάποτε ξαφνικά στον Τριανταφυλλόπουλο με την υπόθεση με τα φρουτάκια. Εμφανίστηκε λοιπόν ως ταλαιπωρημένος ο οποίος ήθελε να καταγγείλει ότι είχε χάσει 7 εκ ευρώ. Στην Πάτρα έπεσαν κάτω από τα γέλια, καθώς αυτός δεν είχε μαντίλι να κλάψει. Δεν δημιουργήθηκε ποτέ καμία καταγγελία, γιατί ποτέ κανείς δεν πίστεψε τον Τάλαγκα και στην συνέχεια εξαφανίστηκε . Μετά από αρκετά χρόνια μπλέχτηκε και πάλι σε μια περιβόητη υπόθεση η οποία ονομάστηκε «η δίκη των προστατών της νύχτας». Όπου εμφανίστηκε με αριθμό ένας μάρτυρας ο οποίος περιέγραφε πρόσωπα και πράγματα και βάσει αυτού, μάλιστα, ένας αξιωματικός εκεί της αστυνομίας έγινε και βουλευτής, γιατί υποτίθεται ότι καθάρισε την νύχτα. Στα δικαστήρια, όμως ανακάλυψαν ότι αυτός ο μάρτυρας ήταν ο Τάλαγκας, τον οποίον εννοείται ότι ήξεραν όλοι η υπόθεση έπεσε σαν χάρτινος πύργος και αθωώθηκαν όλοι.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά το 2009 και ο Τάλαγκας εξαφανίζεται, γιατί είχαν ταλαιπωρηθεί πολλοί άνθρωποι, είχαν πάει φυλακή, είχαν προφυλακιστεί από τις καταγγελίες του αξιόπιστου αυτού ανθρώπου, μέχρι που ξαφνικά γίνεται στην Πάτρα ένα «ριφιφί» σε ένα υποκατάστημα του Πλαίσιο και ανακάλυψαν ότι το έκανε ο Τάλαγκας. Τον καλεί ο ανακριτής, δεν εμφανίζεται και δικάζεται ερήμην τέσσερα χρόνια φυλακή τον Μάρτιο του 2011. Το σημαντικό ποιο είναι; Ότι λόγο της επικινδυνότητας της προσωπικότητάς του, το δικαστήριο όρισε να πάει κατευθείαν φυλακή. Αυτός άρχισε να καταζητείται και εξαφανίστηκε και ξαφνικά τον είδε προχθές όλη η Πάτρα που εμφανίστηκε με το όνομα Γιώργος Παπαδόπουλος να λέει αυτά που είπε. Και αυτός εμφανίστηκε ως γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου, δεν γίνονται αυτά...».

Last modified onΤετάρτη, 06 Νοέμβριος 2013 21:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep