Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να παιχτεί ποδόσφαιρο»

Ούτε κάθαρση, ούτε στημένα. Να παιχτεί ποδόσφαιρο θέλει ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

 

 

 

Παρότι ορισμένες ομάδες ψάχνουν, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, το δίκιο τους, η Superleague επιδιώκει να αποφασίσει ποιες ομάδες θα ανέβουν από τη Football League στην πρώτη κατηγορία και η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League εκδικάζει τις υποθέσεις διαφόρων ομάδων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζητά να παιχτεί επιτέλους ποδόσφαιρο. Προφανώς για εκείνον δεν μετράει η περιβόητη κάθαρση ούτε τα στημένα». Αλλά να παιχτεί ποδόσφαιρο.

 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε μεταξύ άλλων στον ΟΠΑΠ-tv:

 

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρέπει να το βλέπουμε ξεκομμένο από την κοινωνία. Δεν μπορούμε να περιμένουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι το νούμερο ένα στην Ελλάδα όταν είναι και αυτό έκφανση της κοινωνίας. Θεωρώ ότι γίνονται βήματα προς τα μπρος. Αλλάζει σιγά-σιγά και η νοοτροπία. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και να κοιτάω μπροστά. Όταν δεν αντέχω θα φύγω. Όσο αντέχω μένω. Απλά πράγματα. Χρειάζονται πολλές αντοχές. Δεν έρχεται κανείς να σου πει κάτι για το καλό του ποδοσφαίρου, έρχεται να σου πει κάτι για το καλό το δικό του. Αυτό το έχουμε ως Έλληνες.

 

Όταν κάποιος λέει κάτι πρέπει να δεις αν το λέει συμβουλευτικά ή αν το λέει για δικό του συμφέρον. Αυτό είναι το πιο δυσάρεστο και το βιώνω καθημερινά. Πίκρα δεν έχω καμία. Ο καθένας κάνει επιλογές στη ζωή. Αν δεν ήθελα, να μη γινόμουν πρόεδρος της ΕΠΟ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν ήξερα ακριβώς τι με περίμενε… Το θέμα είναι να παιχτεί ποδόσφαιρο κανονικά επιτέλους και να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα».

 

Last modified onΣάββατο, 22 Οκτώβριος 2011 01:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep