Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περίεργα δημοσιεύματα...

Ιστοσελίδα οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου μιλά για «ενόχληση» των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου!

Από το απόγευμα του Σαββάτου (01/06) και μία ημέρα πριν την έναρξη των μπαράζ ανόδου, στο Βόλο έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου δέχτηκαν «ενόχληση» για να έχουν μειωμένη απόδοση στον αγώνα με τον Παναιτωλικό!

Το περίεργο, βέβαια, είναι ότι η «αποκάλυψη» ήρθε από την ιστοσελίδα οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου (volosfans), η οποία, μάλιστα, ανέφερε και ονομαστικά τον ποδοσφαιριστή, που σύμφωνα με την ίδια δέχτηκε «ενόχληση» για να έχει μειωμένη απόδοση.

Την ίδια στιγμή η ιστοσελίδα «goalpost» μιλάει για φήμες και, μάλιστα, υπογραμμίζει ότι η διοίκηση έχει γνώση αυτών και έχει πάρει μέτρα! Το απίστευτο είναι ότι αν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου γνωρίζει για το θέμα, τότε πώς μιλάμε για φήμες;

Το flnews.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο των «κυανόλευκων», Ανδρέα Πάτση, αλλά κάτι τέτοιο δεν στάθηκε εφικτό. Σε επικοινωνία, λοιπόν, που είχαμε με τον αντιπρόεδρο, Πέτρο Τσιτσιμπή, ο ίδιος δήλωσε έκπληκτος και τόνισε ότι πρώτη φορά ακούει για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα... Το αν η οπαδική ιστοσελίδα γνωρίζει περισσότερα από τη διοίκηση της Νίκης Βόλου σχετικά, θα φανεί εντός των προσεχών ωρών, οπότε και αναμένεται τοποθέτηση από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Last modified onΣάββατο, 01 Ιούνιος 2013 18:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep